Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Λαμπάδες Αγάπης από το Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς


Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς
Ακόμη μια χρονιά η Ανάσα Ευαισθησίας με δημιουργία χειροποίητες λαμπάδες στάθηκε σαν Νονός/ά δίπλα σε παιδιά και γονείς, προσφέροντας 400 χειροποίητες λαμπάδες με συνοδεία τσουρέκια, αυγά κόκκινα, σοκολατένια αυγά παιχνίδια επώνυμα.

Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου θέλησε εν όψει Πάσχα να αναλάβει μια ακόμη πρωτοβουλία προς ένδειξη Αγάπης και Σεβασμού στους Ιατρούς, Νοσοκόμες/ους και όλους τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Έτσι προσφέρθηκαν στην αναπληρώτρια Προϊσταμένη των Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς 140 χειροποίητες λαμπάδες σε εργαζόμενους ιατρούς και όσους είχαν βάρδια το βράδυ της Ανάστασης.

50 Λαμπάδες Αγάπης τσουρέκια κόκκινα αυγά επίσης προσφέρθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία νομού Κιλκίς σε όσους ήταν βάρδια τη ημέρα αυτή, ως ένδειξη αγάπης, σεβασμού και ευγνωμοσύνης στους Αστυνομικούς.

Υλοποιήθηκε επίσης η Δράση "Λαμπαδες Αγάπης υπέρ Υγείας". 

Ακόμη μια φορά ο σύλλογος μας θέλησε να είναι δίπλα σε νέο παληκάρι, που περνάει περιπέτεια υγείας με μια λεπτή κίνηση που θα έδειχνε μόνο τη αγάπη όλων μας τη ελπίδα και τις ευχές μας. 100 λαμπάδες Φιλανθρωπικού Σκοπού που με την πώληση συλλέχθηκε το ποσό των 500 ευρώ το οποίο και κατατέθηκε στο λογαριασμό Τραπέζης του ασθενή.

Η Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς η Πρόεδρος και το Δ.Σ σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία, ευλογία και το Αναστάσιμο Φως να φέρει φώτιση στις ψυχές όλων για πίστη αγάπη αλληλεγγύη αξίες που πρέπει να πρωτοστατούν στις ζωές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.