Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου, μέσα στο κλίμα του έμπονου αισθητού αποχωρισμού από τον εκδημήσαντα προς Κύριον μακαριστό Ποιμενάρχη της Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κυρό Εμμανουήλ, μετά την κηδεία του σκηνώματός του, εκφράζει δημόσια ευλαβώς σεβαστικές ευχαριστίες προς την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπως και προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για την μέριμνα της σεπτής εκπροσωπήσεώς τους. 

Εκφράζει επίσης δημόσια τις ευχαριστίες προς τους Σεβ. Μητροπολίτες που συμμετείχαν είτε στην υποδοχή του σκηνώματος είτε στην κηδεία του αοιδίμου Ποιμενάρχη και προς όσους Μητροπολίτες απέστειλαν συλλυπητήρια.

Ευχαριστεί όλες τις Αρχές του τόπου, που με εξαιρετική ευαισθησία απέδωσαν την ευγνωμοσύνη των θεσμικών φορέων και εκπροσώπων της Π.Ε. Κιλκίς με τα δημόσια μηνύματά τους, και όσους συμμετείχαν είτε στη διοργάνωση είτε αντιπροσωπευτικά στην εξόδια ακολουθία, εκδηλώνοντας μαζί με όλους τους κληρικούς και το λαό τον πραγματικό εκκλησιαστικό σύνδεσμο όλων με τον εκλιπόντα Ποιμενάρχη, της ευθύτητας, της ανθρωπιάς και της προσφοράς, ο οποίος ταυτίστηκε με τη Μητρόπολη και τον τόπο υπηρετώντας αυτήν ποιμαντορικά επί ένδεκα και πλέον χρόνια.

Τέλος, ευχαριστεί το Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος και το τηλεοπτικό κανάλι 4Ε για τη ραδιοφωνική αντίστοιχα και την τηλεοπτική μετάδοση της εξοδίου Ακολουθίας, καθώς και όλους τους διαδικτυακούς ιστότοπους (τοπικούς και ελλαδικούς) για την αντίστοιχη παρουσίαση DVD με την εξόδιο ακολουθία, καθώς και ειδήσεων και φωτογραφικών στιγμιοτύπων από την υποδοχή του σεπτού σκηνώματος του μακαριστού Ποιμενάρχου κυρού Εμμανουήλ και την κηδεία του.

Ο Θεός ας αναπαύει εν Αυτώ την μακαρία ύπαρξή του. Η ευχή του ας συντροφεύει κάθε Κιλκισιώτη που θα προσεύχεται γι᾽ αυτόν.

Υπογράφει ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.