Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Η Επιμορφωτική Κιλκίς συμμετέχει σε διαδικτυακό σεμινάριο με αφορμή τον εορτασμό για την Ημέρα της Γυναίκας


Δελτίο τύπου 
Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το ΚΔΒΜ 2 Επιμορφωτική Κιλκίς σας ενημερώνει ότι o φορέας του ENI CBC MED Programme διοργανώνει με αφορμή τον εορτασμό για την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2021, το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Women entrepreneurs: an essential factor to achieve real gender equality in the Mediterranean”. Η εκδήλωση αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για τις γυναίκες επιχειρηματίες.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα υλοποιηθεί online και όσες γυναίκες επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να πληροφορηθούν μέσω του συνδέσμου: http://www.enicbcmed.eu/international-women-day-2021.

Αξίζει να αναφερθεί πως το ΚΔΒΜ 2 Επιμορφωτική Κιλκίς είναι συντονιστής του Στρατηγικού Έργου “MEDiterranean QUadruple helix Approach to Digitalisation” (MED-QUAD), που υλοποιείται σε συνεργασία με 6 Πανεπιστήμια από 6 Μεσογειακές χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Αίγυπτο, Ιορδανία, Παλαιστίνη, Τυνησία). στο πλαίσιο του Προγράμματος ENI CBC MED

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.