Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικη περιοδεία Γ. Φραγγίδη

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τις κοινωνικές δομές του Ν. Κιλκίς, επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και το Γηροκομείο Κιλκίς. Εν συνεχεία μετέβη στο χωριό Τούμπα, όπου λειτουργεί το Ειδικό Σχολείο Παιονίας. Με την ευκαιρία της παρουσίας στον κοινό αύλειο χώρο, επισκέφθηκε και το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Τούμπας, μοιράζοντας συμβολικά δώρα στους μικρούς μαθητές.

Στις παραπάνω επισκέψεις σε όλες τις δομές ο Βουλευτής προσέφερε δώρα σε μικρούς και μεγάλους και γλυκά στους εργαζόμενους. Τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα, ανταποδίδοντας την ευχάριστη διάθεση, ενώ οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους δείχνοντας την ευαρέσκειά τους ευχαρίστησαν για την παρουσία του και παράλληλα τον ενημέρωσαν για λειτουργικά και άλλα ζητήματα που απασχολούν τις παραπάνω δομές, αποσπώντας παράλληλα τη ρητή δέσμευση από τον Βουλευτή για διαρκή και ουσιαστική στήριξη σε ότι του ζητήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.