Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Πληρώθηκαν σήμερα οι Κιλκισιώτες παραγωγοί σταφυλιών “crimson“


Στην πληρωμή 71 εκατ. ευρώ σε καλλιεργητές για αποζημιώσεις παγετού και άλλες ζημιές προχώρησε σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων. Μεταξύ των δικαιούχων που είδαν να πιστώνονται χρήματα στους λογαριασμούς τους ήταν και παραγωγοί του νομού Κιλκίς. 

Για το ίδιο θέμα και προκειμένου να ενημερωθεί επιτόπου για τις ζημιές που υπέστησαν οι παραγωγοί μας, ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. Ανδρέας Λυκουρέντζος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου της Π.Ε. Κιλκίς το Κιλκίς, όπου μαζί με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή του Νομού Γιώργο Γεωργαντά πραγματοποίησαν περιοδεία, συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων στα χωριά ΣΣ Μουριών, Καλλιρόη, Πολύπετρο και Νέα Καβάλα. 

Στην συνάντηση τότε, οι δύο άντρες ενημέρωσαν τους καλλιεργητές για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να πληρωθούν οι παραγωγοί σταφυλιών ποικιλίας “crimson“ έως τον Ιανουάριο του 2022, προσπάθειες που όπως είδαμε ευοδώθηκαν νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.