Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Το ΚΔΑΠ KINESIS εύχεται καλά Χριστούγεννα


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ KINESIS
Η εβδομάδα ξεκίνησε με την αγαπημένη μας μαγειρική. Όλη η δομή μοσχομύρισε κανέλα! Αφού ανακάτεψαν λάδι με ζάχαρη, πρόσθεσαν γάλα, μαγειρική σόδα και φυσικά κανέλα και αλεύρι, ζύμωσαν ώστε να έχουν μία εύπλαστη ζύμη. Έπειτα, με τη βοήθεια του πλάστη ανοίξαμε το ζυμαράκι μας και φτιάξαμε τα κουλουράκια κανέλας. Οι μικροί μας σεφ τα φούρνισαν για 20' και στη συνέχεια τα γεύτηκαν.

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινήθηκε και το μάθημα εικαστικών. Καθώς πλησιάζει η ημέρα των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα που να μοιάζει με Άγιο Βασίλη . Έτσι, κόψαμε χαρτόνι σε κόκκινο χρώμα το διπλώσαμε και το διακοσμήσαμε να μοιάζει με στολή Άγιου Βασίλη. Κόψαμε και κολλήσαμε και ολοκληρώσαμε το έργο μας γράφοντας μέσα τις ευχές μας.

Το τελευταίο μάθημα της κοπτικής-ραπτικής ολοκληρώθηκε έχοντας χριστουγεννιάτικο θέμα και πάλι. Οι μικρές σχεδιάστριες μόδας έφτιαξαν τις δικές τους στέκες. Τις διακόσμησαν με γυαλιστερά υφάσματα, πέρλες και χάντρες. Πρόσθεσαν τις τελευταίες τους πινελιές και τις φορέσαν. Το υπέροχο αξεσουάρ τους για τις μέρες των γιορτών είναι έτοιμο!

Άλλη αγαπημένη ώρα είναι αυτή της ζωγραφικής. Οι ζωγράφοι μας έπιασαν τα πινέλα τους. Βασικό τους χρώμα το λευκό για τη δημιουργία χιονάνθρωπου. Πρόσθεσαν μάτια, μύτη και κουμπιά και τέλος ένα πολύχρωμο κασκόλ. Η χριστουγεννιάτικη κατασκευή μας είναι έτοιμη να διακοσμηθεί.

Hohoho! Merry Christmas φώναξαν οι ρομποτιστές στο τελευταίο μάθημα ρομποτικής της χρονιάς στο ΚΔΑΠ Kinesis. Η κατασκευή που επέλεξαν να φτιάξουν ήταν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στόχος; Να περιστρέφεται. Συναρμολόγησαν κομμάτι κομμάτι το δέντρο και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του κυρίου τους το ολοκλήρωσαν. Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, ξεκίνησαν την αποσυναρμολόγηση και ανανέωσαν το ραντεβού τους από τη νέα χρονιά!

Τα τελευταία χριστουγεννιάτικα στολίδια-γούρια έφτιαξαν οι μικροί καλλιτέχνες του ΚΔΑΠ Kinesis for kids την ώρα του ‘Φτιαξ’ το μόνος σου’. Διάφορα πήλινα σχέδια ετοιμάστηκαν και στη συνέχεια τα παιδιά μας τα χρωμάτισαν και τα διακόσμησαν με πολύχρωμη σκόνη ή διάφορες χάντρες. Πρόσθεσαν κορδέλες και ένα ξύλινο 2022 κι έτοιμο για το δέντρο.

Κάπως έτσι κύλησε η εβδομάδα μας πριν τα Χριστούγεννα! Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη εβδομάδα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.