Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (23/11/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις
Την καλύτερή της εμφάνιση για φέτος έκανε η Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς την Κυριακή παρά την ισοπαλία 2-2 με το Κοιλάδι για την έκτη αγωνιστική του ανατολικού ομίλου της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Αναστασιάδη έδειξαν δείγματα εξαιρετικού συνόλου, και παρά το "σοκ" στην αρχή του παιχνιδιού, έβγαλαν ποιότητα στο γήπεδο και δυσκόλεψαν αφάνταστα μια σαφώς έμπειρη ομάδα που βρήκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Μόλις στο 7' έπειτα από στατική φάση ο Κ. Ιωαννίδης του Κοιλαδίου άνοιξε το σκορ με κοντινή προσπάθεια στο γήπεδο της Κρηστώνης.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του, δεν πτοήθηκε από το γρήγορο τέρμα, και "έχτιζε" από πίσω το παιχνίδι του.

Τρομερή συνεργασία στο 40' με Γκιόκα, Γκαμπριντασβίλι και Κότσι, με τον τελευταίο να ισοφαρίζει.

Δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για τον Αλέξανδρο, που έψαξε άμεσα και το δεύτερο τέρμα. Το Κοιλάδι απείλησε και αυτό από την μεριά του, αλλά δύο φορές ο τερματοφύλακας Ιωακειμίδης έκανε ισάριθμες επεμβάσεις.

Μετά από πίεση στο επιθετικό τρίτο στο 70’ οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα, ο Κότσι νικήθηκε στο τετ-α-τετ, όμως στην επαναφορά ο Γκιόκα πέτυχε το 2-1.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι απέκτησε "άγριο" ενδιαφέρον, αφού ο Ηρακλής προσπαθούσε για την ισοφάριση, όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου είχαν πάντα τις απαντήσεις, παρά το γεγονός πως έχασαν με τραυματισμό τον αρχηγό τους Κώστα Σωτηριάδη.

Τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από "κόντρες" στην περιοχή ο Παναγιωτόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ιωακειμίδης, Νικολαΐδης, Α. Παυλίδης, Στανημρόπουλος, Σωτηριάδης (84' λ.τρ. Τσουτσουλίγκας), Χριστοφορίδης, Σιδηρόπουλος (46' Σπασόπουλος), Κότσι, Γκαμπριντασβίλι, Γκιόκα, Μπατσέλλι (82' Φ. Παυλίδης).

Επελαύνει η «Μαρσέιγ»

Θετική εικόνα εκ νέου για την «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη στα Κ9 της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς έδωσαν μία ακόμα ποδοσφαιρική παράσταση.

Το πρωί του Σαββάτου η «Μαρσέιγ» βρέθηκε στα γήπεδα Joga Bonito και αντιμετώπισε για την τρίτη αγωνιστική της ΕΠΣ Μακεδονίας ην Κ9 του Φίλιππου Θέρμης. Όμορφες συνεργασίες, γρήγορο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ για τους παίκτες της Ακαδημίας, που έδειξαν ξανά δείγματα του ταλέντου τους.

Μοιρασμένα αποτελέσματα στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Με δύο ομάδες έδωσε το παρών ο Αλέξανδρος Κιλκίς το Σάββατο στα γήπεδα Planet στην Θέρμη Θεσσαλονίκης για τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Συναρπαστικός ήταν ο αγώνας της Κ12 «Μάντσεστερ» με τα ΙΕΚ Δέλτα για την τρίτη αγωνιστική του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος, με το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να φτάνει εν τέλει στο «τρίποντο» με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν υψηλού επιπέδου με τις δύο ομάδες να χαρίζουν πολύ όμορφο θέαμα, με συνεχές παιχνίδι τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Από την μεριά της η «Παρί» του Δημήτρη Μούρου κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης. Αν και στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αλέξανδρου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, έφτασε να ισοφαρίσει δύο φορές, όμως δύο απροσεξίες της τελευταίας στιγμής της κόστισαν, με αποτέλεσμα να ηττηθεί.

Δυνατή η προσπάθεια της «Μίλαν»

Τον τρίτο της αγώνα έδωσε η "Μίλαν" στο πρωτάθλημα Κ11 της ΕΠΣ Μακεδονίας το πρωί της Κυριακής. Στα γήπεδα Planet η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη αναμετρήθηκε με την Ακαδημία Joga Bonito, από την οποία ηττήθηκε με 5-2.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς υπέπεσε σε λάθη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά με 3-0.

Από εκεί και πέρα όμως πήρε τον έλεγχο, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και λίγο πριν το τέλος κατάφερε να μειώσει σε 3-2. Εκεί όμως ο αντίπαλος διατήρησε την ψυχραιμία του, βρήκε άλλα δύο τέρματα και έφτασε εν τέλει στη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.