Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Π. Τσιλογεώργης: Ο συνδυασμός του παλιού και του καινούργιου είναι πάντα πετυχημένος


Υπογράφει o Παναγιώτης Τσιλογεώργης
Υποψήφιο Μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς ΝΔ
Είναι αλήθεια ότι η ανανέωση είναι υπαρκτή σε όλους τους τομείς της σύγχρονης πολικής ζωής. Ήταν η ώρα επιτέλους το σύνθημα «πρώτα η νεολαία» που ακούμε εδώ και χρόνια να γίνε πράξη. Προσωπικά θεωρώ ότι η ενασχόληση ενός νέου ανθρώπου με την πολίτικη είναι προσωπική υποχρέωση. Όσον άφορα μια κομματική οργάνωση κατέχει σημαντική θέση σε μια κοινωνία, και ειδικότερα σε μια μικρή κοινωνία όπως είναι το Κιλκίς, που πάνω κάτω γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. 

Είναι πολύ σημαντική βάση από την οποία μπορεί κανείς να αποκομίσει πολλές γνώσεις και εμπειρίες και ειδικά όταν αυτή η οργάνωση ανήκει στην Νέα Δημοκρατία .Οφείλω όμως να επισημάνω ότι μέσω της κομματικής οργάνωσης μπορεί κανείς να προσφέρει στον συνάνθρωπο και στην κοινωνία του. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ με την σειρά μου.

2) Φέτος γιορτάσαμε 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή . Η παράταξη αυτή κατάφερε να μείνει μακριά από τις παραπλανητικές πτυχές της δεξιάς, της αριστεράς και του κέντρου. Οι πολιτικές της αποφάσεις είχαν γνώμονα το γενικό συμφέρον του Ελληνικού Έθνους και λαού. Για όσα έπραξε αυτή η παράταξη δικαιώθηκε διαχρονικά και έτσι από το 1974 φτάνουμε στο 2021. Αυτά μπορούν να προσελκύσουν κάθε νέο άνθρωπο. Προσωπικά δεν γεννήθηκα στην Νέα Δημοκρατία αλλά μεγάλωσα σε αυτήν και προσδοκώ να συνεχίζω να μεγαλώνω μέσα σε αυτήν.

3) Κάθε νέος άνθρωπος έχει πάντα πολλά όνειρα για το μέλλον . Ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για τους συνανθρώπους και την κοινωνία του, μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ. Προσπαθώ με την σειρά μου να συμβάλλω στην ανάπτυξη της παράταξης μας, με σκοπό να εισαχθούν νέες ιδέες και απόψεις , χωρίς αυτό να σημαίνει την ισοπέδωση των διαχρονικών αρχών και αξιών της χώρας μας. Τα τοπικά κομματικά όργανα είναι μια σημαντική αφετηρία για εμένα , της οποία την έναρξη μόνο οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας μπορούν να επιλέξουν.

Η ανανέωση είναι πράγματι ένα βασικό κριτήριο . Μετά το τέλος των εσωκομματικών εκλογών η ανανέωση θα είναι υπαρκτή σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Η εισαγωγή νέων ανθρώπων στις κομματικές οργανώσεις που έχουν διάθεση για εργασία και προσφορά είναι ένα προσωπικό στοίχημα όλων μας. Είμαι βέβαιος ότι οι νέοι άνθρωποι σε συνέργεια με τα παλιά μέλη και στελέχη θα έχουμε άριστη συνεργασία και θα πετύχουμε πολλά. Ο συνδυασμός του παλιού και του καινούργιου είναι πάντα πετυχημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.