Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ημερίδα για την Κυκλική Οικονομία στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς


Ανακοίνωση 
2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης, η οποία πραγματοποιείται στα Πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κυκλικής Οικονομίας στις 1/11/2021, 12. 15 -16.00. 

Η ημερίδα υλοποιείται με την συνεργασία της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και του Δήμου Κιλκίς. Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται εδώ: https://forms.gle/XVbboEKTfwzoQT3w9

Για να παρακολουθήσετε την Ημερίδα πρέπει να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://minedu-secondary2.webex.com/meet/ntkostas 

Στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 

Οργανωτική Επιτροπή: 

- M.Sc. Αλέξανδρος Ταμουτσίδης, Εκπαιδευτικός ΠΕ 11, Διευθυντής 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς 

- M.Sc. Παιδαγωγική Ψυχολογία & Εκπαιδευτική Πράξη, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Αναστασία Κυρίτση, Εκπαιδευτικός 

- M.Α. Κωνσταντίνος Ντίνου, εκπαιδευτικός ΠΕ 86, Υποδιευθυντής 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς 

- Phd Σουλτάνα Παπαδάκη, εκπαιδευτικός ΠΕ 05 

- Θεοδώρα Πολυζωίδου, Υπεύθυνη Συντονισμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, 

- M.A,/M.Sc./M.Phil. Ελένη Σιδηροπούλου, εκπαιδευτικός ΠΕ 80 

- Αικατερίνη Ζιούτα, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Δ. Κιλκίς 

- M.Sc. Κυριακή Τατίδου, Εκπαιδευτικός ΠΕ02. 

- Παναγιώτης Φιλντίσης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Οργάνωση 

2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς με τη συνεργασία της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, της Ελληνικής Εταιρείας για την προστασία της Φύσης και του Δήμου Κιλκίς ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1η Νοεμβρίου 12.15-16.00 

Χαιρετισμοί 

Σταύρος Κατσαρώνας, M.Sc. Μηχανικός Ηλεκτρονικός ΠΕ84, Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Αποβλήτων, " Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στο σχολείο" 

Βαρβάρα Πετρίδου, M.Sc. Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του δικτύου Οικολογικά Σχολεία και Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός, Γεωλόγος, M.Sc. Ωκεανογραφίας, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας, "Κυκλική Οικονομία, Οικολογικά σχολεία & 17 Στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης" 

Δήμητρα Μακρή Phd, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ80 -Οικονομίας 2ο ΠΕΚΕΣ Αττικής, Ανάθεση στο 1ο,3ο και 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής, Μέλος ΠΕΠΣ Αττικής, ¨Κυκλική Οικονομία από τη Θεωρία στην Πράξη: Ενδεικτικό Παράδειγμα, Μουσείο Υδροκίνησης της Δημητσάνας¨ 

Αναστασία Κυρίτση, M.Sc. Παιδαγωγική Ψυχολογία & Εκπαιδευτική Πράξη, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Εκπαιδευτικός, "Συνάντηση των Συναισθημάτων -Φόβοι και Φοβίες σε έναν κόσμο, που αλλάζει" 

Μαρίνα Χριστοπούλου, Μ.Sc , Φυσικός ΜSc στην Κατάλυση και Προστασία του Περιβάλλοντος." Κυκλική Οικονομία και ενδοσχολική επιμόρφωση" 

Αικατερίνη Γιαννακούλα Ζιούτα, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Δ. Κιλκίς," Ο Δήμος Κιλκίς στην εποχή της Κυκλικής Οικονομίας" 

Την ημερίδα στο webex συντονίζουν οι εκπαιδευτικοί του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς: Κων/νος Ντίνου, Σουλτάνα Παπαδάκη, Ελένη Σιδηροπούλου, Κυριακή Τατίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.