Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (31/10/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σεφτέ στις νίκες ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής επιβλήθηκε με 3-2 της Δόξας Βαπτιστή για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας. Ένας συναρπαστικός αγώνας με ανατροπές και πάθος, που εν τέλει βρήκε νικήτρια την ομάδα μας.

Πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας από τους παίκτες του Μιχάλη Αναστασιάδη στο πρώτο ημίχρονο και στο 22' έπειτα από σέντρα του Σιδηροπούλου ο Γκιόκα με πλασέ με την μία άνοιξε το σκορ. Στο 35 ωραίος συνδυασμός και τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Δεσποινίδης που σούταρε έξω.

Στο 42 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με κοντινή κεφαλιά. Στο 45' ο Σιδηρόπουλος έχασε ευκαιρία να ξαναδώσει το προβάδισμα στον Αλέξανδρο.

Στο δέκατο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Βαπτιστής έκανε την ανατροπή, όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου δεν το έβαλαν κάτω. Νέα μεγάλη φάση στο 59' με τον Σιδηρόπουλο και δύο λεπτά αργότερα έπειτα από ασίστ του Σπασόπουλου ο Στανημερόπουλος με κοντινή προσπάθεια ισοφάρισε.

Στο 68' ο Νικολαΐδης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκιόκα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε στιγμές στο ανοιχτό γήπεδο να βρει κι άλλο τέρμα, με την Δόξα να έχει μια καλή στιγμή στις καθυστερήσεις έπειτα από στατική φάση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κόνιαρης, Νικολαΐδης, Μπατσέλι (74' Τσουτσουλίγκας), Α. Παυλίδης, Σωτηριάδης, Χριστοφορίδης, Δεσποινίδης (60' Γρηγοράκης), Στανημερόπουλος (85' Σακαλής), Σιδηρόπουλος (60' Γκαμπριντασβίλι), Γκιόκα, Σπασόπουλος (60' Φ. Παυλίδης).

Πρώτη Αγωνιστική Κ12 ΕΠΣ Κιλκίς

Η πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς έλαβε χώρα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στο Alexandros Sports Center.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το τμήμα "Μάντσεστερ' τέθηκε αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, παίρνοντας τη νίκη με 5-0. Ωραίο ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, με συνδυασμούς και όμορφα τελειώματα, ενώ και ο αντίπαλος προσπάθησε για το καλύτερο.

Στα άλλα δύο παιχνίδια η Γουμένισσα επιβλήθηκε της Α.Ε. Πολυκάστρου και ο Εθνικός Αξιούπολης του Α.Ο. Πολυκάστρου.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την απόδοσή τους.

Φιλικά στο Αθλητικό Κέντρο την Κυριακή


Τι θέλουν οι μικροί ποδοσφαιριστές τα πρωινά της Κυριακής; Καλό καιρό και άρτιες εγκαταστάσεις για να παίξουν κάτω από ιδανικές συνθήκες ποδόσφαιρο. Και αυτό βρήκαν το πρωί της Κυριακής στο Alexandros Sports Center.

O Aλέξανδρος Κιλκίς υποδέχθηκε τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, του Πάικου Γουμένισσας, της Α.Ε. Πολυκάστρου και του Α.Ο. Πολυκάστρου με τα ηλικιακά τους τμήματα για την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών.

Αγωνίστηκαν σε δύο αγώνες η Κ8 «Φιορεντίνα», η «Παρί», η «Ρίβερ», η «Μπόκα» και η «Μαρσέιγ», μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα από τους θεατές. Όλες οι ομάδες έδειξαν το ταλέντο τους, πετυχαίνοντας πολλά γκολάκια και κερδίζοντας το χειροκρότημα στο τέλος.

Γεμάτη μέρα με αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Το πρωινό του Σαββάτου ήταν ιδανικό για εκδρομή και αγώνες για τα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς, που βρέθηκαν στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και στις εγκαταστάσεις των Shooters.

Η «Φιορεντίνα» του Κώστα Σωτηριάδη έδωσε δύο αγώνες με τα Εκπαιδευτήρια «Πρότυπα» και τη Κ8 των Shooters και έδειξε ωραία στοιχεία και σημαντική βελτίωση με πολλά γκολάκια και στα δύο παιχνίδια.

Η «Μπάρτσα» τέθηκε αντιμέτωπη με την Κ7 των Shooters. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα τα παιδιά του Βασίλη Ορμανίδη έχουν δείξει τρομερή αλλαγή στην απόδοσή τους, κάτι που φάνηκε και στην εν λόγω αναμέτρηση.

Η «Μαρσέιγ» έδωσε τρία στη σειρά παιχνίδια. Το πρώτο με την Κ10 του Ηρακλή που παρά την ηλικιακή διαφορά οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς είχαν και πάλι τρομερή απόδοση, ενώ ενδιαφέροντα ήταν τα παιχνίδια και με την Κ9 της Γερμανικής Ακαδημίας όπως επίσης και με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα των Shooters.

Η «Παρί» του Δημήτρη Μούρου έδωσε και αυτή την εβδομάδα παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα αντιμετώπισε την Κ10 των Shooters. Οι οικοδεσπότες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, με την «Παρί» παρόλα αυτά να καταβάλλει πολύ καλή προσπάθεια.

Τις εντυπώσεις «έκλεψαν» όπως ήταν φυσικό τα «Λιονταράκια» μας που συμμετείχαν σε μίνι τουρνουά με την Κ6 του Πανοράματος και την Κ6 των Shooters. Πολλά γκολ, τάκλιν, έξαλλοι πανηγυρισμοί και άφθονο χειροκρότημα στο τέλος για τα μικρούλια μας.

Ήττα στην Κ13

Μη πιάνοντας τα γνωστά της στάνταρ απόδοσης η «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη ηττήθηκε με 5-1 από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς ευτύχησε να προηγηθεί όταν ο Τάσος Παρλάλογλου εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση σε σουτ του Παναγιώτη Μανγκανιέλλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Εν συνεχεία όμως ο αγώνας στο πλαστικό γήπεδο του Παύλου Μελά έγειρε υπέρ των Γιαννιτσών, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν όσα λάθη έκανε η ομάδα μας και έφτασαν εν τέλει στη νίκη με 5-1.

Εντυπωσιακή η Κ15

Το τρία στα τρία έφτασε η «Ίντερ» του Αλέξανδρου Κιλκίς στην Κ15 τη ΕΠΣ Μακεδονίας, περνώντας με το ευρύ 6-0 από την έδρα του Αχιλλέα Τριανδρίας, με την ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.

Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Γρηγοράκης έκανε την ασίστ και ο Παναγιώτης Δεσποινίδης άνοιξε το σκορ, ενώ ο πρώτος στο 23’ χρίστηκε σκόρερ έπειτα από ασίστ του Γκιόκα. Εξαιρετική κομπίνα στο 29’ και ο Απόστολος Παυλίδης έκανε το 3-0.

Η «Ίντερ» δεν είχε σταματήσει…ακόμη και τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Γρηγοράκης έπειτα από ασίστ του Γκιόκα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Έχοντας το πάνω χέρι και στο δεύτερο μέρος ο Αλέξανδρος Κιλκίς κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και βρήκε ακόμα δύο τέρματα με τον Παναγιώτη Αναστασούδη στο 3’ και στο 55’ του παιχνιδιού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ιωακειμίδης, Αναστασούδης, Τσουτσουλίγκας, Παυλίδης, Σακαλής, Χριστοφορίδης, Ζαραλής, Δεσποινίδη, Γρηγοράκης, Γκιόκα, Παλαμίδης, Κώστογλου, Κωστογλίδης, Τσαντάκης, Τόλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.