Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

106η Αιμοδοσία "Ακριτών": Για άλλη μια φορά ζητούμε την "έμπρακτη αγάπη" του εθελοντή αιμοδότη


Ανακοίνωση "Ακριτών" Πολυκάστρου
Ειδικά αυτήν την περίοδο που είναι αυξημένος ο αριθμός των χειρουργικών επεμβάσεων που λόγω της πανδημίας είχαν σε μεγάλο βαθμό αναβληθεί.
Γι αυτό οι "Ακρίτες" Πολυκάστρου καλούν τα μέλη και όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της "Τράπεζας Αίματος" να προσέλθουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου από τις 09:30 έως τις 13:00, στο "Σπίτι του Πόντου" στο Πολύκαστρο και να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Λόγω των μέτρων προστασίας (COVID19) και για την αποφυγή συνωστισμού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ύστερα από συνεννόηση με τον υπεύθυνο συντονισμού της τράπεζας κο Βασίλη Αθανασιάδη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κα Νίνα Καρακασίδου και κο Δημήτρη Παπαδόπουλο (πρόεδρο των "Ακριτών"), στα τηλέφωνα των οποίων αναγράφονται στην κάτωθι ανακοίνωση. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.