Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτοψία Βεργίδη σε στοχευμένες παρεμβάσεις στη Γοργόπη Παιονίας


Αυτοψία σε στοχευμένες παρεμβάσεις- έργα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στον οικισμό της Γοργόπης, πραγματοποίησε, σήμερα, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

«Εστιάζουμε στην καλύτερη θωράκιση της ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς" δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Βεργίδης.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι "υλοποιούμε τη δέσμευση μας να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια των οδικών αξόνων, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς".

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόταν απο τον προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς Νικόλαο Γρηγοριάδη, στελέχη της υπηρεσίας και τον ανάδοχο του έργου, οι εργασίες του οποίου εκτελούνται στο πλαίσιο της σχετικής σύμβασης του έργου «Συντήρηση της Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.