Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Νέος οπτικοακουστικός εξοπλισμός σε σχολεία του Δήμου Κιλκίς


Με νέους υπολογιστές και με εποπτικό υλικό ενισχύει τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο Δήμος Κιλκίς προκειμένου να διευκολύνει το εκπαιδευτικό έργο βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υποδομές τους.

Χθες ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γιάννη Λιναρδάκη παρέδωσε τρεις βιντεοπροβολείς στην Διευθύντρια του 2ου Γενικού – Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς Αικατερίνη Ρώσσιου.

Εξοπλίστηκαν με δύο υπολογιστές και έναν βιντεοπροβολέα το Εσπερινό Γυμνάσιο, με έναν υπολογιστή και έναν βιντεοπροβολέα το Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς, υλικό το οποίο θα αξιοποιηθεί και για τις μαθησιακές ανάγκες του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στον πρωινό κύκλο λειτουργίας του. Ο εξοπλισμός διατέθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κώστα Πουντζουκίδη στους Διευθυντές του Εσπερινού Γυμνασίου Γιώργο Κατσάρα και Λυκείου Ιωάννα Γκιουλέκα. Ένας ακόμη υπολογιστής θα δοθεί στο Γενικό Λύκειο Χέρσου ενώ το οπτικοακουστικό υλικό θα εγκαταστήσει τεχνικός του Δήμου.

Η ανανέωση των εποπτικών μέσων διδασκαλίας στα σχολεία θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.