Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΛΤΑ


Στο πλαίσιο ανάληψης της νέας του αρμοδιότητας ως εποπτεύοντος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα τα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ, όπου συναντήθηκε με τον Προέδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Εταιρείας.

Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για το επιχειρηματικό πλάνο καθώς και τους εταιρικούς στόχους των ΕΛΤΑ, ενώ συζητήθηκε εκτενώς η βελτιστοποίηση του δικτύου διανομής καθώς και το πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού των διαδικασιών και των υπηρεσιών της Εταιρείας.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς τόνισε τη σημασία προσαρμογής των ΕΛΤΑ στην ψηφιακή εποχή καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της Εταιρείας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ Πολυχρόνης Γριβέας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κωνσταντόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Βασίλης Μπαλούρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.