Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Ο "Παπουτσωμένος Γάτος" έρχεται στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς αγαπά το παιδικό θέατρο και το δείχνει με ποιοτικές παραστάσεις που διεγείρουν την παιδική φαντασία και δίνουν ερεθίσματα δημιουργικότητας. Την Πέμπτη 5 Αυγούστου, στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν τις εκπληκτικές περιπέτειες του παπουτσωμένου γάτου.

Ο παπουτσωμένος γάτος είναι λαϊκό παραμύθι από τη συλλογή παραμυθιών του Σαρλ Περώ το 1967. Οι ρίζες του, ωστόσο, είναι παλιότερες και πιθανότατα να προέρχεται από την Ιταλία.

Μετά τον θάνατο ενός μυλωνά, ο πρώτος γιος κληρονομεί τον μύλο, ο δεύτερος τον γάιδαρο και ο τρίτος τον φαινομενικά άχρηστο γάτο που ζει στις αποθήκες του μύλου.

Ο γάτος όμως, που είναι πονηρός και καπάτσος, καταφέρνει με ένα ζευγάρι μπότες και μια αρχοντική στολή να εξασφαλίσει στο αφεντικό του χρυσάφι, μεγάλη ιδιοκτησία γης, ένα παλάτι και στο τέλος την ίδια την βασιλοπούλα για σύζυγο.

Παίζουν οι ηθοποιοί Ευπραξία Αναστασιάδου, Αθανασία Αποστολίδου, Γεωργία Γκαβανούδη, Στέφανος Τσάκατος, Μαρία Χατζηδημητρίου.

Η παράσταση αρχίζει στις 21:00

Τιμή εισιτηρίου 8ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

Πληροφορίες: 6973 95 85 47, 6948 77 14 26 | www.texnokosmos.art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.