Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Σέρρες: Σκοτώθηκαν 4 άτομα σε τροχαίο


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος οδηγού οχήματος, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, χθες (13 Αυγούστου 2021) και ώρα 17.05 περίπου, στη διασταύρωση των Επαρχιακών Οδών Σερρών - Καβάλας και Ηλιοκώμης - Μπάφρας Σερρών, το παραπάνω όχημα, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν ένας ημεδαπός άνδρας και ακόμη 5 άτομα αγνώστων στοιχείων, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε όχημα που οδηγούσε ημεδαπός. 

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός των 4 επιβατών αγνώστων στοιχείων του πρώτου οχήματος και ο τραυματισμός των υπόλοιπων ατόμων. Όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής έρευνα των αστυνομικών, ο οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε τα 5 άτομα αγνώστων στοιχείων (πιθανόν αλλοδαποί), με σκοπό την παράνομη προώθησή τους. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση του οδηγού και των στοιχείων ταυτότητας των επιβαινόντων του πρώτου οχήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.