Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 14/8/2021, 7:00 μ.μ.


Σύλληψη για κλοπή και εμπρησμό

Συνελήφθη χθες (13 Αυγούστου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχή της Πέλλας, έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα, ενώ διαπιστώθηκε ότι προσπάθησε να παραβιάσει και ένα κατάστημα. Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας σε άλλη περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε μία σταθμευμένη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Σεπτέμβριο του 2020, αφαίρεσε από κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας, εξοπλισμό τραπεζοκαθισμάτων και ηλεκτρικών συσκευών, αξίας 3.000 ευρώ. Σε έρευνα της οικίας του αλλοδαπού εντοπίσθηκε μέρος του κλεμμένου εξοπλισμού και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούνιο του 2021, συνεργός της προσποιούμενος τον λογιστή, κάλεσε ημεδαπή γυναίκα σε περιοχή των Σερρών και με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων από την εφορία, απέσπασε από τον τραπεζικό της λογαριασμό χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, τα οποία μετέφερε σε λογαριασμό της ημεδαπής συνεργού του.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (13 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 5 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών και συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 60 μηνών, για τα αδικήματα της απάτης και της απάτης με υπολογιστή, της υπεξαίρεσης, πλαστογραφίας, κλοπής και εξύβρισης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.