Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Πλακοσκεπή αγωγού δημοτικών οδών στο Πολύκαστρο


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το αντικείμενο του έργου είναι η επέμβαση στο ρέμα, που ξεκινά βορειανατολικά του οικισμού Πολυκάστρου, διασχίζει τον οικισμό και καταλήγει δυτικά στον ποταμό Αξιό. Η επέμβαση αφορά στην επέκταση του εγκιβωτισμού του σε μήκος 60 μέτρων στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου με την κατασκευή κιβωτοειδούς οχετού διατομής 3,00Χ2,00μ.

Η συνέχιση του εγκιβωτισμού του ρέματος Πολυκάστρου, θα συμβάλει στην αποτελεσματική παροχέτευση των όμβριων υδάτων και με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η δημιουργία στάσιμων υδάτων η εξαφάνιση φαινομένων τοπικών εστιών μόλυνσης και κυρίως η αποτροπή των πλημμυρικών φαινομένων και καταστροφών στην περιοχή που παρατηρούνται μετά από έντονες βροχοπτώσεις και θεομηνίες, παράλληλα το έργο θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων καθώς και την αναβάθμιση της περιοχής εκατέρωθεν του ρέματος. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 80.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών για αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.