Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς (28/6/2021)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Σιγά σιγά επιστρέφουμε στα παλιά, προ πανδημίας, πράγματα, παίρνουμε τις ζωές μας πίσω και βήμα βήμα επανέρχεται η κανονικότητα όπως την ξέραμε και την γνωρίσαμε.

Έτσι και στις δομές μας έχουμε για τα καλά ξαναμπεί στους ρυθμούς μας και αισιοδοξούμε όπως όλος ο κόσμος να μην έχουμε ξανά τα ίδια ποτέ πια και όλος αυτός ο εφιάλτης που ζήσαμε μέχρι πριν λίγο καιρό να μπει στα συρτάρια της ιστορίας.

Εμείς στον ΑΘΛΟ ως έτοιμοι από καιρό ανοίξαμε τις αγκαλιές μας και υποδεχτήκαμε και πάλι τους μικρούς μας φίλους για να κάνουμε αυτό που επί τόσα χρόνια ξέρουμε καλά να προσφέρουμε δηλαδή σε κατάλληλους χώρους αξέχαστες στιγμές ξενοιασιάς και ψυχαγωγίας μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα. Και επειδή ίσως και εσείς να μην έχετε ήδη κάνει την αρχή μην κάθεστε και απλώς δηλώστε τη δική σας συμμετοχή για να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας των ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc8mQQkoDQsPN.../viewform

Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 40 βαθμούς κελσίου και την ζέστη να γίνεται ανυπόφορη εμείς συνεχίζουμε στις σύγχρονες υποδομές μας τα μαθήματα μας στα παιδιά μας. Θέμα αν μη τι άλλο το καλοκαίρι. Με διάθεση και αναζήτηση δροσιάς φτιάξαμε βεντάλιες, το απαραίτητο αξεσουάρ για τις ζέστες, τι άλλο θα μπορούσαμε άλλωστε να κάνουμε. Και μετά την βεντάλια ένα δροσιστικό παγωτό και μια κρύα γρανίτα καρπούζι είναι ο απόλυτος συνδυασμός στον καύσωνα.

Ζωγραφίσαμε και φτιάξαμε τον ουρανό και την θάλασσα, φτιάξαμε κοχύλια και θαλάσσιες χελώνες, χταποδάκια. Μοναδικές δημιουρίες όμως των παιδιών μας τα μοδάτα βραχιολάκια με πολύ χρώμα που ανεβάζουν κατακόρυφα την καλοκαιρνή διάθεση. Ομως τα πλέον απολαυστικά έργα των μικρών μας φίλων ήταν η κατασκευή καραβιών που με επιμέλεια και προσήλωση δημιούργησαν μυρίζοντας ακόμη περισσότερο θάλασσα στις δομές των ΚΔΑΠ μας.

Δεν μένουμε όμως μόνο εδώ. Η μάθηση και η διασκέδαση θα συνεχισθούν στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ και αυτές τις θερμές ημέρες που διανύουμε. Οι ασφαλείς και κατάλληλες υποδομές μας είναι σε θέση να διαθέτουν την απαιτούμενη δροσιά προσφέροντας στα παιδιά μας τις ενδεδειγμένες συνθήκες για να χαρούν, να μάθουν και να διασκεδάσουν.

Για αυτό σας καλούμε να γνωρίσετε κι εσείς όσοι επιθυμείτε ασφαλώς τα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας είτε εξ' αποστάσεως στην διαδικτυακή φόρμα:
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc8mQQkoDQsPN.../viewform είτε καλώντας στα γνωστά τηλέφωνα μας 2341076305, 76465, 76416 / κινητά: 6942409447, 6937303974, 6984121826, είτε επισκεπτόμενοι τις δομές μας αυτοπροσώπως (21ης Ιουνίου 43, 25ης Μαρτίου 32, Περικλέους 20, 21ης Ιουνίου 1, στον οικισμό Χέρσο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη: Σταυρούπολη οδός: Αμύντα 25 κοντά στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.