Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" και του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος" (28/6/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος
To ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος στο SKOURAS CAMP
To σχολείο έκλεισε και δεν χάσαμε στιγμή για να αναχωρήσουμε για τις πρώτες μας καλοκαιρινές διακοπές με την αγαπημένη μας παρέα.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου το μεσημεράκι η ομάδα των παιδιών μας από τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης αντάμωσαν και ξεκίνησαν το ταξίδι τους με την συνοδεία εκπαιδευτικών μας. Tα παιδιά μας περνούν τις πρώτες τους ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών δράσεων στην μεγαλύτερη κατασκήνωση της Χαλκιδικής.

Ευχόμαστε ένα διασκεδαστικό και αξέχαστο υπόλοιπο διανομής που θα θυμούνται για πάντα.

Την αγαπημένη μας κατασκήνωση θα επισκεφτούμε και τέλος Αυγούστου με μια ακόμα ομάδα παιδιών μας.

 
Η Γιορτή του Αλέξανδρου Κιλκίς

«Παίξαμε, διασκεδάσαμε, χαρήκαμε, πήραμε τα διπλώματά μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο.

Η Τελετή Λήξης για την Αγωνιστική Περίοδο 2020-2021 έλαβε χώρα την Παρασκευή 25 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο.

Τα παιδιά δώσανε βροντερό παρών, τόσο από τα τμήματα Ποδοσφαίρου, όσο και αυτά του Στίβου.

Χωρίστηκαν άμεσα σε ομάδες και σημείωσαν πολλά γκολάκια, ενώ στο τέλος έλαβαν και το αναμνηστικό τους δώρο.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς μίλησε σε γονείς και παιδιά, και τους ευχαρίστησε για την φετινή, τόσο δύσκολη, χρονιά, και υποσχέθηκε ακόμα πιο ωραία πράγματα από τη νέα περίοδο.

Ευχαριστούμε ως Αλέξανδρος Κιλκίς όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και φέτος και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο!»




Η τελευταία προπόνηση τερματοφυλάκων για την φετινή χρονιά

Η τελευταία προπόνηση τερματοφυλάκων για την φετινή χρονιά έλαβε χώρα την Πέμπτη στο Alexandros Sports Center.

Μια χρονιά που ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την τιμή να συνεργαστεί με τον κορυφαίο προπονητή τερματοφυλάκων Στέφανο Αϊβαλιώτη.

Ο κ. Αϊβαλιώτης δίδαξε με σύγχρονες μεθόδους προπονητικής τους μικρούς τερματοφύλακες της Ακαδημίας, οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στις προπονήσεις.

Το προπονητικό πρόγραμμα λόγω και της τελευταίας ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις με παιγνιώδη τρόπο πάνω στην τεχνική που έχουν διδαχθεί όλη την χρονιά.

Η Κολύμβηση στα καλύτερά της

Είμαστε στην μέση του Καλοκαιριού και τα μαθήματα Κολύμβησης στα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Τα τέσσερα στυλ Κολύμβησης διδάσκονται από καταρτισμένους εκπαιδευτές και τα «Παπάκια» με τα «Δελφίνια» αποκομίζουν τεράστια οφέλη.

Κάντε και εσείς την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Άνοιξε ο Παιδότοπος

«Η χαρά μας είναι μεγάλη, μιας και ο Παιδότοπος μας ανοίγει σήμερα το απόγευμα στις 18.00!

Τα ζωάκια της ζούγκλας βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο και περιμένουν τα παιδάκια για πολύ παιχνίδι! Φυσικά έχει στηθεί και η πίστα με τα αυτοκίνηταπου περιμένει τους μελλοντικούς οδηγούς, αλλά και η παιδική χαρά για τα βρέφη!

Σας περιμένουμε όλους»

Aqua Fitness στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Εσείς έχετε δοκιμάσει το Aqua Fitness; Αν όχι τότε μπορείτε να εγγραφείτε στο τμήμα μας στο Alexandros Sports Center.

Ο Κωνσταντίνος Σωτηριάδης καθοδηγεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις εννιά το βράδυ! Η καλύτερη γυμναστική για τον ανθρώπινο οργανισμό, μιας και υπάρχουν μεγάλα οφέλη για το σώμα μας, όταν γυμναζόμαστε μέσα στο νερό.

Εγγραφές στη Γραμματεία της Ακαδημίας και στο τηλέφωνο 23410 70313.


Ξεκίνησε το Summer Camp

Από τις 28 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουλίου, οι γονείς δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα, μιας και αναλαμβάνουμε εμείς την φροντίδα των παιδιών από τις7.30 το πρωί ως και τις 16.00 το μεσημέρι.

Σε ένα ασφαλές μέρος όπως το Αθλητικό μας Κέντρο, τα παιδιά διασκεδάζουν, "χτίζουν" νέες φιλίες και αποκτούν όμορφες εικόνες. Κλείστε τη δική σας θέση στο Summer Camp στο 23410 70313.

Βρεφική Κολύμβηση στο Alexandros Sports Center

Να και τα μικρούλια μας στο Baby Swimming! Οι μικροί μας κολυμβητές μαθαίνουν από την βρεφική ηλικία να μην φοβούνται το υγρό στοιχείο, μέσα από διαδραστικά παιχνιδάκια.

Κάντε και εσείς τη δική σας εγγραφή στο 23410 70313.

Ένα Summer Camp διαφορετικό από όλα τα άλλα

Και φέτος το καλοκαίρι τα ΚΔΑΠ του Παιδόκοσμου λειτουργούν σε πρωινό ωράριο εξυπηρετώντας τους εργαζόμενους γονείς, ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων κρατώντας υψηλά την ποιότητα του προγράμματος και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Συνεχίζουμε τα τμήματα Ραπτικής, Θεάτρου, Μουσικής, Bucket Drumming, Σκακιού και διάφορα είδη Γυμναστικής, ενώ μια φορά την εβδομάδα τα παιδιά του ΚΔΑΠ μας μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Alexandros Sports Center όπου απολαμβάνουν δροσερές βουτιές στην πισίνα, παιχνίδι και αθλήματα εξωτερικού χώρου.

Για την ασφάλεια όλων, τόσο το προσωπικό των δομών μας όσο και τα παιδιά, οφείλουν να προσκομίζουν εβδομαδιαίως αρνητικό Self test.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΚΔΑΠ 21ης Ιουνίου 18: 23410 80085
ΚΔΑΠ 21ης Ιουνίου 30Α: 23410 24007
ΚΔΑΠ Ελευθερίου Βενιζέλου 49: 23410 70180
ΚΔΑΠ Ελευθερίου Βενιζέλου 37: 23410 70150
Αθλητικό Κέντρο: 1 χλμ Κιλκίς/Θεσσαλονίκης 23410 70313



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.