Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Συμμετοχή του Γ. Γεωργαντά στην πρώτη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για την Οδική Ασφάλεια


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς συμμετείχε χθες, στην πρώτη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για την Οδική Ασφάλεια, η οποία αποτελεί ανώτατο διοικητικό όργανο σχεδιασμού, εφαρμογής και εποπτείας της υλοποίησης της Εθνικής Στρατηγικής για την Οδική Ασφάλεια.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, πρόεδρος της Επιτροπής, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου, αντιπρόεδρος της Επιτροπής, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, και η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για την οδική ασφάλεια, στην οποία συμμετείχα, σηματοδοτεί τη βαρύτητα που δίνει η κυβέρνηση στη διαμόρφωση μιας συνολικά διαφορετικής αντίληψης για την οδική ασφάλεια και συμπεριφορά,

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα συνεργαστεί στενά με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος προεδρεύει της Επιτροπής, προκειμένου να διασφαλίσει την αρτιότητα των ψηφιακών διαδικασιών της όλης πρωτοβουλίας. Κοινός μας στόχος η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών και η εγγύηση της ασφάλειάς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.