Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Κυριάρχησε ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς στον Δρόμο Ελευθερίας

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς διοργάνωσε την Κυριακή 13/6 τον «Δρόμο Ελευθερίας» 3600μ., στο πλαίσιο των φετινών “Ελευθερίων”. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από αθλητικούς συλλόγους του Κιλκίς, από τον Σύλλογο Δρομέων και από απλούς αθλούμενους. 

Ο ιστορικός σύλλογος του Κιλκίς έδωσε το παρών έχοντας διακρίσεις σε άντρες και γυναίκες. Ο 12χρονος Σάββας Χνιτίδης τερμάτισε στην 1η θέση με άνεση ενώ στη 2η θέση βρέθηκε ένας ακόμα αθλητής του ΓΑΣΚ, από το τμήμα χειροσφαίρισης αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Γιαβασίδης. 

Στην 4η θέση και πολύ κοντά στην 3η, πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο επίσης 12χρονος Θανάσης Καπράνης. 

Η πρώτη γυναίκα που έφτασε στο τέλος της διαδρομής ήταν μία ακόμη αθλήτρια στίβου του ΓΑΣΚ, η γεννημένη το 2009 Μαριαλένα Ιορδανίδου κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την άκρως πετυχημένη παρουσία του συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.