Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή - Κατασχέθηκαν περισσότερα από 14 κιλά ηρωίνης


Στη σύλληψη μέλους οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, απόκρυψης, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, προχώρησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Πρόκειται για 26χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται σχετικής αδείας ικανότητας οδηγήσεως.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες (15-06-2021), αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων εντόπισαν την 26χρονη να κινείται με το όχημά της στην περιοχή της Μοναστηρίου και σε σήματα στάσης που της έγιναν από το υπηρεσιακό όχημα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δε συμμορφώθηκε εμβολίζοντας αυτό με σκοπό τη διαφυγή της.

Ακολούθησε καταδίωξη έως την περιοχή των ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όπου η δράστιδα, αφού ακινητοποίησε το όχημά της, προσπάθησε να διαφύγει πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη.

Κατά την καταδίωξη απέρριψε σε κάδο απορριμμάτων και στο έδαφος ένα (1) τσαντάκι ώμου και μία (1) υφασμάτινη μαξιλαροθήκη που περιείχαν είκοσι πέντε (25) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (12.707) γραμμαρίων. Την παραπάνω κίνηση αντιλήφθησαν περιπολούντες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι περισυνέλλεξαν την ανωτέρω ποσότητα και την παρέδωσαν στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

Προ της συλλήψεώς της η 26χρονη απέρριψε στο έδαφος επιπλέον τέσσερα (4) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (2.043) γραμμαρίων, τα οποία εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όλη την ποσότητα των ναρκωτικών την είχε παραλάβει νωρίτερα η δράστιδα, με τη μορφή δέματος, από μεταφορική εταιρεία στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία της στην περιοχή των Αμπελοκήπων αλλά και από το εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(2) μικροδέματα κοκαΐνης,

(4) κινητά τηλέφωνα και

το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ ως σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.