Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης
θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία - Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Επαρχιακής οδού 23 (από συμβολή Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 12/04/21 έως και την Παρασκευή 16/04/21, από τις 7.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επίσης εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης:

1. Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς δυτικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα) καθώς και επί του ερείσματος (δεξιά λωρίδα), από τη Χ.Θ. 21+500 (Κ12) έως τη Χ.Θ. 16+500 (κόμβος Τούμπας). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών σε μία εκ των δύο λωρίδων και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 12/04/2021 έως και την Παρασκευή 16/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 9:30 π.μ..

2. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της δεξιάς και της αριστερής λωρίδας, από τη Χ.Θ. 9+500 (Παπαγεωργίου) έως τη Χ.Θ. 12+000 (έξοδος Νεάπολης προς περιφερειακή). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών σε μία εκ των δύο λωρίδων και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από το Σάββατο 10/04/2021 έως και την Κυριακή 11/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 7:00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επίσης εργασίες συντήρησης  - καθαρισμού χόρτων και βλάστησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού χόρτων και βλάστησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα), από τη Χ.Θ. 9+000 (Παπαγεωργίου) έως τη Χ.Θ. 15+500 (κόμβος Τούμπας). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 12/04/2021 έως και την Παρασκευή 16/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, κατά τις ώρες 07.00 -14.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επίσης εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού 16 «Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως όρια νομού Χαλκιδικής» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης – τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 16 «Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως όρια νομού Χαλκιδικής» και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, από τη διασταύρωση με την Ε.Ο. 67 “Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου Μακεδονία” (διασταύρωση Πράσινα Φανάρια) έως την αερογέφυρα Θέρμης, στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη καθώς και στο ύψος της Ν. Ραιδεστού εκατέρωθεν.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η Απόφαση έγκρισης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.