Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Δηλώσεις Λάζαρου Μεταλλίδη για το νέο Προπονητικό Κέντρο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Κιλκισιακού 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κύριος Μεταλλίδης Λάζαρος προχώρησε σε δηλώσεις που αφορούν το νέο Προπονητικό Κέντρο του Κιλκισιακού εντός του Αστικού Ιστού της Πόλης του Κιλκίς όπως παρακάτω:

1. Με την ολοκλήρωση της μίσθωσης του αγροτεμάχιου η κυρία Μαρία Καλογερίδου που εδώ και 4 μήνες ετοίμαζε τον φάκελο για την υποβολή του επενδυτικού σχεδίου ενός πλήρους αθλητικού κέντρου στον αστικό ιστό του Κιλκίς για τον Κιλκισιακό είναι σε θέση να υποβάλει τον φάκελο στο υπουργείο ανάπτυξης. Ο Φάκελος είναι πλήρης και το αργότερο 3 Μαΐου 2021 θα έχει πάρει αριθμό σειρά για αξιολόγησης.

2. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια θα ήταν άτοπο να μην αναφερθώ στους ανθρώπους που βοήθησαν να φτάσουμε μέχρι εδώ.

α. Μεταλλίδης Κωνσταντίνος.

Ο κύριος Μεταλλίδης Κωνσταντίνος αφιέρωσε άπειρο χρόνο μέχρι να επιλεγεί η τοποθεσία όπου μπορούσε να γίνει ένα αθλητικό κέντρο που θα έχει τις προϋποθέσεις δόμησης, έργο δύσκολο ξεκάθαρα από πολλά υποψήφια αγροτεμάχια.

β. Δικηγόρος Χατζηαποστόλου Γιάννης.

Ο κύριος Χατζηαποστόλου Γιάννης σε όλη αυτήν την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης ήταν παρών με τις νομικές του γνώσεις και καταφέραμε να βρούμε τρόπους να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

γ. Μηχανικός Νικολαΐδου Άννα.

Η κυρία Νικολαΐδου Άννα αφιέρωσε χρόνο και δουλεία έτσι ώστε να κάνει προσχέδια επιμετρήσεις να βγάλει τον προϋπολογισμό της επένδυσης και την όλη κάτοψη του επενδυτικού έργου.

δ. Λογιστή Αμανατίδης Γεώργιος

Ο κύριος Αμανατίδης Γεώργιος αφιέρωσε εργατοώρες έτσι ώστε να ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχειά που ήταν απαραίτητα για την σωστή συμπλήρωση του επενδυτικού σχεδίου.

ε. Σερεμετιδη Στέλιο και Αλτιπαρμακίδου Φωτούλα.

Ευχαριστούμε τον κ Σερεμετιδη Στέλιο και την σύζυγο του κυρία Αλτιπαρμακίδου Φωτούλα για την διάθεση τους για συνεργασία με τον Κιλκισιακό, μια πορεία 6 μηνών έφτασε στο τέλος της με την υπογραφή σήμερα (06 Απρίλιου 2021) της μίσθωσης του αγροτεμάχιου τους 18 στρεμμάτων διπλά από την πρώην Express Service. Ξεπεράστηκαν λοιπών όλα τα προβλήματα με την συνένωση των 2 αγροτεμαχίων έτσι ώστε να είναι δυνατή η δόμηση ενός πλήρους αθλητικού κέντρου στον χώρο που θα προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία και στον Κιλκισιακό.

ζ. Τους προμηθευτές μας.

1. Υδροβιολογική ΕΠΕ για την προσφορά πλήρους εξοπλισμού κλειστής θερμαινόμενης πισίνας διαστάσεων 12 Χ 20 και παιδικής 10 Χ 10.

2. Κ. Κοέν για την προσφορά πλήρους ετοιμοπαράδοτου γηπέδου πλαστικού οικολογικού διαστάσεων 105 Χ 70 με γέμιση φελλού.

3. Τον κ Παυλίδη Λάζαρο συνεργάτη ετών για τον φωτισμό του όλου χώρου με φωτιστικά led, για την προμήθεια και τοποθέτηση φωτοβολταικόν στοιχείων ώστε η όλη εγκατάσταση να είναι πλήρως αυτόνομη από ηλεκτρικό ρεύμα.

4. Τον κ Σιδερίδη Γιώργο για το πλήρες σετ χωματουργικών εργασιών.

5. Τις περιφράξεις Μακεδονία και όλο το δίκτυο εξωτερικής περίφραξης του χώρου αλλά και της περίφραξης του γηπέδου.

6. Την εταιρεία ΒS Construction για τις οικοδομικές εργασίες αλλά και την πλήρη παράδοση του κλειστού πολυχώρου διαστάσεων 30 Χ 55 όπου θα σκεπάσει την πισινά διαστάσεων 15 Χ 30.

3. Επιπλέον βοηθητικές εγκαταστάσεις με κυλικείο - εστιατόριο, wc Ντούζ, αποδυτήρια, αίθουσα προβολών θεωρίας, γραφεία προπονητών και Διοίκησης διαστάσεων 10 Χ 30, κλειστό πολυχώρο διαστάσεων 30 Χ 30 για Μπάσκετ Βόλεϊ Μαχητικά αθλήματα παιδικά πάρτη γυμναστική μαμάδων μπαμπάδων.

4. Χρονοδιάγραμμα έργου αρχές Σεπτεμβρίου 2021 έτοιμο το γήπεδο και πρόχειρες εγκαταστάσεις υποστήριξης κοντέινερ.

5. Αρχές Ιουνίου 2023 έτοιμο όλο το υπόλοιπο έργο του νέου Προπονητικού Κέντρου Κιλκισιακού.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Κιλκισιακού
Μεταλλίδης Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.