Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

"Δύσκολη" έξοδος της Αναγέννησης Πλαγιάς στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Ξεκινά μετά από πολύ καιρό το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας και φυσικά οι υποχρεώσεις της ομάδας εκπροσώπου του νομού Κιλκίς στην κατηγορία αυτή της Αναγέννησης Πλαγιάς.

Στον 2ο όμιλο και σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα (κλήρωση) την ερχόμενη Κυριακή 11 Απριλίου 2021 η Πλαγιά αντιμετωπίζει σε μια δύσκολη έξοδο στο νομό Θεσσαλονίκης την ομάδα του ΠΑΟ Κουφαλίων (ώρα:16:30).

Πρόκειται για την 5η αγωνιστική η οποία αρχικώς είχε ορισθεί να πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2020 όμως λόγω των έκτακτων μέτρων για την πανδημία και την αναστολή των πρωταθλημάτων που είχε αποφασίσει η Πολιτεία η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί τώρα με την επανέναρξη των αγώνων.

Θυμίζουμε ότι η Αναγέννηση Πλαγιάς είχε τρεις βαθμούς στις τέσσερις (4) πρώτες αγωνιστικές αλλά παρά την φτωχή βαθμολογική της συγκομιδή είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία της στο γήπεδο.

Προετοιμασία

Στα της προετοιμασίας της Αναγέννησης έχουν ήδη γίνει (όπως τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα ορίζουν) τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και δεν βρέθηκε κανείς θετικός.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι προπονήσεις είναι καθημερινές στο γήπεδο της Πλαγιάς (με πιστή τήρηση όλων των μέτρων κατά της πανδημίας), δεν υπάρχουν τραυματισμοί και η ψυχολογία βρίσκεται σε καλό επίπεδο σε όλη την αποστολή (Διοίκηση, Προπονητές και Ποδοσφαιριστές) δείγμα του ότι περιμένουν με ανυπομονησία την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης παρά την εκτός έδρας αναμέτρηση στα Κουφάλια.

Επισημαίνεται ότι το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι σύμφωνα με την απόφαση των αρμοδίων και θα διαρκέσει καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι την συμπλήρωση των υπολοίπων αγώνων (10 αγωνιστικές) του πρώτου γύρου οπότε και θα ολοκληρωθεί και επίσημα.

Οι πρώτοι των ομίλων της κατηγορίας θα παίξουν αγώνες μπαράζ ενώ θα υποβιβαστούν στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των νομών τους οι έξι (6) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα όλων των ομίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.