Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids κοντά στα παιδιά που το χρειάζονται


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Η ομάδα του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids θέλησε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Χαμόγελου του Παιδιού, για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για παιδιά και οικογένειες με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Έτσι, αποφάσισε να συγκεντρώσει αγαθά που ζητούνται από το σύλλογο στις δομές της, για να βοηθήσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Όποιος από τους φίλους μας ενδιαφέρεται να βοηθήσει, ενημερώνουμε ότι μπορεί να φέρει τα είδη ανάγκης στη δομή μας ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics Εθνικής Αντιστάσεως 27 καθημερινά μέχρι τις 23/04 και ώρες 3:30-7:30 μ.μ. 

Θα χαρούμε πολύ να εξασφαλίσουμε ένα Πάσχα γεμάτο ΧΑΜΟΓΕΛΟ στα παιδιά και τις οικογένειες τους! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ζητούμενα είδη πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/panelladiki-ekstrateia-sigkentrosis-trofimon-kai-eidon-protis-anagkis-apo-to-chamogelo-tou-paidiou-enopsei-pascha-gia-paidia-kai-oikogeneies-pou-zoun-se-katastasi-ftocheias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.