Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Συνεχίζεται η ενίσχυση των αθλητικών υποδομών του Κιλκίς


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για δύο σημαντικά ζητήματα αναφορικά με τις αθλητικές υποδομές του Νομού.

Το πρώτο αφορά την ολοκλήρωση του έργου των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου του Κιλκίς όπου δυστυχώς, τον Δεκέμβριο του 2015, με απόφαση του τότε αρμοδίου Υφυπουργού διακόπηκαν οριστικά οι εργασίες αναβάθμισης των υφιστάμενων κερκίδων. Ειδικότερα δεν ολοκληρώθηκε το έργο της διαμόρφωσης των προπονητηρίων και των βοηθητικών χώρων κάτω από τις κερκίδες αλλά και η τελική διαμόρφωση των καθισμάτων για τους θεατές.

Το δεύτερο σημαντικό έργο σχετίζεται με την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Γουμένισσας και συγκεκριμένα με την κατασκευή συνθετικού ελαστικού τάπητα (ταρτάν) καθώς και με άλλες παρεμβάσεις που αφορούν αθλήματα του στίβου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συμφώνησε ως προς τη σκοπιμότητα ολοκλήρωσης και των δυο αυτών έργων και δεσμεύτηκε να επισκεφθεί άμεσα το Κιλκίς, προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Κατά τη συνάντηση των δύο Υφυπουργών, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Δημάρχους Δημήτρη Κυριακίδη και Κώστα Σιωνίδη, κατά την οποία συμφωνήθηκε στενή συνεργασία για την προώθηση των απαιτούμενων ενεργειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.