Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην συμμετείχε η Ελένη Φωτιάδου του ΓΑΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε η «δράση» στον κλασικό αθλητισμό με τον ΣΕΓΑΣ να προκηρύσσει και να διοργανώνει μέσα σε λίγες ημέρες το αναβληθέν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στη περιοχή Βαρέα των Μεγάρων, την Κυριακή 18 Απριλίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος και από πλευράς Γ.Α.Σ. Κιλκίς συμμετείχε η Ελένη Φωτιάδου στα 20χμ. Γυναικών και Κ23. Η νεαρή αθλήτρια του Φίλιππου Μισαηλίδη παρά την ελλιπή προετοιμασία λόγω συνθηκών, γενικών (πανδημία) αλλά και ειδικών (το στάδιο του Κιλκίς είναι κλειστό εδώ και πάνω από ένα μήνα), είχε ως στόχο ένα ατομικό ρεκόρ και βάδιζε σε ένα άνετο ρυθμό μέχρι το 6ο χιλιόμετρο όπου ένιωσε μυικές ενοχλήσεις και παρά την προσπάθειά της να τερματίσει εγκατέλειψε κοντά στο 16ο χιλιόμετρο. 

Την ίδια κατάληξη είχαν ακόμα δύο αθλήτριες που συμμετείχαν στα 20χμ ενώ γενικά η έντονη υγρασία επηρέασε τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις «λογικά» θα είναι τα διασυλλογικά πρωταθλήματα μέσα στον Μάιο ή Ιούνιο κι ενώ οι αθλητές των συλλόγων του Κιλκίς προετοιμάζονται χωρίς στάδιο αφού είναι άγνωστο ουσιαστικά πότε θα παραδοθεί το έργο του καινούργιου ταρτάν κι ενώ από τις 15/4 που έκλεισε το γήπεδο έχουν γίνει ελάχιστα έργα προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.