Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Νέο webinar για την «Αναπηρία και το Δικαίωμα να Γίνεις Γονιός»


Ο Σύλλογος Φίλων Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής Αρεταιείου Νοσοκομείου συνεχίζοντας τις δράσεις του υπό τον τίτλο «Δίπλα στη Γυναίκα», διοργανώνει ένα νέο Webinar για την «Αναπηρία και το δικαίωμα να γίνεις γονιός» την Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 18:30.

Εισαγωγικές τοποθετήσεις θα κάνουν οι ειδικοί Νίκος Βλάχος, Καθηγητής και Διευθυντής της Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου καιΚωνσταντίνα Πετροπούλου, Συντονίστρια Διευθύντρια Β' Κλινικής Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ψυχίατρος και Ευρωβουλευτής, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Χρυσός Παραολυμπιονίκης Bocia και η Ιωάννα Τσιλίκα, παραπληγική και μητέρα 2 παιδιών.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Πόπη Καλαϊτζή, Ιατρός και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου. «Το να μπορεί κάποιος να γίνει γονιός παρά την αναπηρία του απασχολεί τόσο το άτομο με αναπηρία όσο και εμάς τους γιατρούς τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ΑμεΑ πρέπει και μπορούν να απολαμβάνουν το δικαίωμα στη σεξουαλική ζωή, την τεκνοποίηση και το να μεγαλώνουν τα παιδιά τους», σημείωσε η κ. Καλαϊτζή.

Το Webinar είναι δωρεάν για όλους και θα προβληθεί σε live streaming στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook. Όσοι παρακολουθούν μπορούν να θέτουν ερωτήματα, που θα απαντώνται από τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.