Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Συνάντηση Εμπορικών συλλόγων με τους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των Εμπορικών συλλόγων του νομού αλλά και του Επιμελητηρίου Κιλκίς, συνάντηση με τους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας, κ. Κυριακίδη και κ. Σιωνίδη αντίστοιχα.

Προηγήθηκε χρονικά μια καρποφόρα τηλεδιάσκεψη των Εμπορικών συλλόγων και του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με θέμα τα προβλήματα της αγοράς, της εστίασης και γενικά της στήριξης των επαγγελματιών πριν και μετά την πανδημία, στην οποία κρίθηκε αναγκαία η υποβολή αιτημάτων προς τους φορείς της αυτοδιοίκησης.

Τα κύριο αίτημα αποτελεί η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και από τα τέλη πεζοδρομίου, και κοινόχρηστων χώρων. Το αίτημα βρήκε θετική ανταπόκριση τόσο από τον Δήμαρχο Κιλκίς, όσο κι από το Δήμαρχο Παιονίας.

Οι Εμπορικοί σύλλογοι του νομού, αλλά και το Επιμελητήριο Κιλκίς, αλληλέγγυοι και με το αίσθημα ευθύνης και ομόνοιας προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι αναγκαίο, στα πλαίσια της λογικής, για τη στήριξη των συναδέρφων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.