Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Εργασίες σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας


Ασφαλτικές εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 έως και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης –Σερρών και συγκεκριμένα σε τμήματα πριν την είσοδο των οικισμών της Ξυλούπολης και της Ευαγγελίστριας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας από την Τετάρτη 31 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επίσης εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος της συμβολής με τη Λεωφόρο Στρατού, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής βάσεων για ιστούς ηλεκτροφωτισμού επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος της συμβολής με τη Λεωφόρο Στρατού .

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και τις ώρες 07.30-15.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επίσης εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 31 Μαρτίου και την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας:

α) επί της 27ης επαρχιακής οδού “Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας” και συγκεκριμένα στην είσοδο της Περαίας στην κατεύθυνση προς Ν. Μηχανιώνα

β) επί της 27ης επαρχιακής οδού “Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας” και συγκεκριμένα στο ύψος της εκκλησίας του Αγ Στεφάνου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31 Μαρτίου και την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.