Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Tρία (3) νέα περιπολικά στο Κιλκίς - Συνεχίζεται η εξοπλιστική αναβάθμιση του Νομού


Με τρία (3) νέα περιπολικά αυτοκίνητα εφοδιάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς. Τα περιπολικά αυτοκίνητα που κατανεμήθηκαν στο Νομό και θα καλύψουν όλες τις υπηρεσιακές ανάγκες, είναι καινούργια μοντέλα Nissan Navara 4Χ4, 2.300 κυβικών DIESEL.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο κατανεμήθηκαν στο Κιλκίς 12 ακόμη περιπολικά, γεγονός που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εξοπλιστική αναβάθμιση στην ιστορία του Νομού.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, δήλωσε ότι «σε συνέχεια της κατανομής του περασμένου Δεκεμβρίου, συνεχίζουμε σήμερα την εξοπλιστική αναβάθμιση της αστυνομικής δύναμης του Κιλκίς. Τα νέα περιπολικά θα συμβάλουν σημαντικά στην καθημερινή μάχη που δίνουν οι αστυνομικοί, με μοναδικό σκοπό την ενδυνάμωση της ασφάλειας του Πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.