Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ενημέρωση των μαθητών της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, για τη μετάβαση στο Λύκειο


Υπογράφει ο Αλέξανδρος Α. Ταμουτσίδης
Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των μαθητών της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς από τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς και 2ο ΓΕΛ Κιλκίς στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος μετάβασης των μαθητών μας στον επόμενο τύπο σχολείου.

Καθώς βρισκόμαστε σε αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων, η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 23 και την Παρασκευή 26-3-2021, αποδεικνύοντας ότι, όταν υπάρχει βούληση, κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο. Συμμετείχαν όλοι οι μαθητές της Γ’ τάξης καθώς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου που σε συνεργασία με τα παραπάνω σχολεία διοργάνωσαν αυτή τη δραστηριότητα.

Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή των κατάλληλων πληροφοριών στους μαθητές μας προκειμένου να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να κάνουν την καλύτερη γι αυτούς επιλογή. Θεωρούμε ότι η σωστή επιλογή όπως και η ομαλή μετάβαση των μαθητών από το Γυμνάσιο στο Λύκειο είναι πολύ σημαντική και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον τους. Γι αυτό και η καθιερωμένη κατ’ έτος ενημέρωση κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Την οργάνωση και το συντονισμό της δραστηριότητας είχαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Ντίνου Κωνσταντίνο (Υ/δντής), Χαριτίδου Ολυμπία (Υδ/ντρια) και Κιουφεντζόγλου Αθανάσιο.

Ευχαριστούμε, την Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς κ. Ρώσσιου Αικατερίνη, τον Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ κ. Καραμούκη Γεώργιο και τον Υποδιευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς κ. Κυριακού Γρηγόριο για την πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση και το υλικό που παρείχαν στους μαθητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.