Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Κιλκίς: Σε εξέλιξη ο αποχιονισμός με ανοιχτό το μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με κάθε διαθέσιμο μέσο, με χειριστές, οδηγούς μηχανημάτων να ‘’οργώνουν’’ τους δρόμους το απόγευμα του Σαββάτου και όλο το βράδυ, κάτω από πολικές θερμοκρασίες, οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας επιχείρησαν να αποκρούσουν το χιονιά.


Στη μάχη της ‘’Μήδειας’’, που σχημάτισε ένα πυκνό στρώμα χιονιού στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, επιστρατεύθηκαν τρακτέρ, αλατιέρες, φορτηγά με μαχαίρια, με συνεχή δρομολόγια για να λιώσει το χιόνι και ρίψεις αλατιού στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλης. Ειδική προτεραιότητα, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας, δόθηκε στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης του Κιλκίς και στη δυνατότητα οδικής πρόσβασης στο Γενικό Νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας Κιλκίς.

Στο μεγαλύτερο τμήμα του Κιλκίς οι δρόμοι είναι καθαροί και οι ρίψεις αλατιού συνεχίζονται για να μην προκληθεί παγετός.

Γκρέιτερ, αγροτικά μηχανήματα συμμετέχουν στην επιχείρηση αποχιονισμού στον άξονα της Ποντοκερασιάς, του Κεντρικού, της Επταλόφου, του Ισώματος, του Λαοδικηνού, του Νέου Αγιονερίου, της Νέας Σάντας, του Πεδινού και των Μουριών ενώ ένα JCB επιχειρεί στην περιοχή Μεταλλικού – Μεγάλης Βρύσης και Χωρυγίου.

Το έργο του αποχιονισμού, που συντονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, συνεπικουρούν Αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας.

Για την εξυπηρέτηση των δημοτών και κτηνοτρόφων για τις ανάγκες πρόσβασης στις κτηνοτροφικές τους μονάδες, ποσότητες αλατιού διατίθενται στο στρατόπεδο Δογάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.