Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Επί ποδός ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο στη “μάχη” του αποχιονισμού


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Για δεύτερο συνεχόμενο εικοσιτετράωρο τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς επιχειρούν κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της , στην πρώτη γραμμή της “μάχης” του αποχιονισμού, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο στο σύνολο της Π.Ε. , οι κεντρικές αρτηρίες και με έμφαση στα τμήματα που οδηγούν στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης ενημερώνεται και παρακολουθεί την πορεία της εξέλιξης του αποχιονισμού και δήλωσε πως “παραμένουμε σε επαγρύπνηση, ετοιμότητα και επιφυλακή και συνεχίζουμε το έργο του αποχιονισμού με όλες μας τις δυνάμεις”. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να επιδεικνύουν την απαιτούμενη προσοχή, τηρώντας τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία “Μήδεια” με την έντονη χιονόπτωση, σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, δημιούργησαν προβλήματα στην προσπελασιμότητα των δρόμων, ωστόσο, τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς επενέβησαν σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου για να απομακρύνουν τις ποσότητες χιονιού, ενώ σε σημεία που υπήρχε πάγος έγιναν, παράλληλα, ρίψεις αλατιού.

Υπενθυμίζεται ότι, κλειστά θα παραμείνουν για αύριο, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, εκτός από τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (Π.Α.Θ.Ε.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.