Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Πρόταση μετεγκατάστασης της έδρας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς

Υπ. PhD Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης, MSc, MSc.
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Στα πλαίσια της υλοποίησης των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων – Σχολικών Δραστηριοτήτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Πολιτιστικών Θεμάτων – Αγωγής Υγείας – Προσανατολισμού και Αγωγής Σταδιοδρομίας – Κυκλοφοριακής Αγωγής και την όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη της ψηφιακής διακυβέρνησης, προτείνω την μετεγκατάσταση του Κ.Π.Ε. Κιλκίς στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού των Κάτω Θεοδωρακίων με παράλληλη αξιοποίηση του κτιρίου ξενοδοχείου (αίτηση στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ) στο συγκεκριμένο χωριό.

Έτσι το Κ.Π.Ε. Κιλκίς θα μπορεί να φιλοξενεί αυτούσια ή εν μέρη σε συνεργασία με τις Ξενοδοχειακές Μονάδες της πόλης του Κιλκίς, ομάδες μαθητών προς εκπαίδευση και διαμονή τουλάχιστον τεσσάρων ημερών, καθώς θα μπορούν να φιλοξενηθούν μαθητές – μαθήτριες με οικονομικά προβλήματα όπως επίσης και θα μειωθεί το συνολικό κόστος της εκπαιδευτικής δραστηριότητας - εκδρομής και έτσι θα γίνει πιο προσιτή - ελκυστική η δυνατότητα επίσκεψης και διαμονής στην πλούσια πανίδα και χλωρίδα της πανέμορφης περιοχής, ορεινός όγκος - περιβαλλοντικά περιπατητικά μονοπάτια – τεχνητό φράγμα, Παλατιανό, Λίμνη Κερκίνη - Δοϊράνη, Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κιλκίς, Εκκλησία Αγίου Πνεύματος – παρόμοιας αρχιτεκτονικής και τεχνοτροπίας με το μοναστήρι στο Λόφο Κιλκίς - Αγίου Γεωργίου, εξαιρετικό κλίμα - στην περιοχή παλαιά φιλοξενούνταν παιδικές κατασκηνώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.