Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη στήριξή της στο Γ. Γραμματέα του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καθώς και Γ. Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς, Καλεμκερίδη Αχιλλέα, απέναντι στις διώξεις που υφίσταται, επειδή κατήγγειλε τις ελλείψεις και αναδεικνύει τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου εργάζεται.

Καλούμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς να αποσύρει άμεσα τη δίωξη και να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Δηλώνουμε δε, ότι θα στηρίξουμε τον συνάδελφο με κάθε τρόπο. Το κυβερνητικό δόγμα πως «όποιος δε συμμορφώνεται θα εξοντώνεται» δεν θα περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.