Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Τηλεδιάσκεψη Διευθυντών Εκπαίδευσης με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ


Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 

Απρογραμμάτιστη τηλεδιάσκεψη - ενημέρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20.01.2021 και ώρα 15:00, με την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΑΙΘ. Συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης της περιοχής αρμοδιότητάς τους. 

 Επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή πορεία της τηλεκπαίδευσης και συζητήθηκαν ζητήματα όπως η επερχόμενη και ψηφισμένη αξιολόγηση της σχολικής Μονάδας και η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου.

Επίσης αποφασίστηκε οι έλεγχοι προόδου των μαθητών να αποσταλούν ηλεκτρονικά στους γονείς και κηδεμόνες τους.

Για τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Διευθυντής της Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.