Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Συμπληρώθηκε το καρέ των Επικουρικών Ιατρών στο Νοσοκομείο Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Μετά από την πρόσληψη με επικουρία 36 μηνών του Χειρούργου Ορθοπεδικού, της Γυναικολόγου και του Παιδιάτρου, πλέον και Χειρούργος Ω.Ρ.Λ. θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους του Δήμου Παιονίας και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κιλκίς.

Οι συντονισμένες ενέργειες αλλά και η επιμονή του Διοικητή Ανδρίτσου Ιωάννη και του Αναπληρωτή Διοικητή Ζάχαρη Ηλία σε συνδυασμό με την πολύτιμη βοήθεια του Υπουργού και Βουλευτή του Νομού, Γεωργαντά Γεώργιου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, ενίσχυσαν το Νομό με 10 επικουρικούς Ιατρούς, εν μέσω COVID-19.

Η εξασφάλιση των πόρων αλλά και η συμμετοχή των συγκεκριμένων Ιατρών, μας κατατάσσει εάν όχι στην πρώτη, σίγουρα στις πρώτες θέσεις πανελληνίως σε απορροφητικότητα τέτοιων κονδυλίων, για ιατρικό προσωπικό στελέχωσης περιφερειακών νοσοκομείων.

Κύριο μέλημά μας είναι η ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας καθώς επίσης η άμεση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, λαμβάνοντας υπόψη και τις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού, λόγω της πανδημίας του κορονωϊού.

Με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και κοινή προσπάθεια καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα την αναβάθμιση των δύο μεγάλων Υγειονομικών Μονάδων του Νομού μας εξασφαλίζοντας παράλληλα την εύρυθμη λειτουργίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.