Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

"Τιμούμε τη γιορτή του Πατέρα στα ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Άλλη μία καλοκαιρινή εβδομάδα έφτασε στο τέλος της για τις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics. Τα παιδιά στην πρωινή ζώνη των δομών μας γνώρισαν το λουλούδι του ήλιου, τον ηλίανθο, τον οποίο κατασκεύασαν και διακόσμησαν με ηλιόσπορους. Τους ηλίανθους των παιδιών συνόδευσε ένα σαλιγκάρι φτιαγμένο με χαρτί οντουλέ και γκοφρέ, ενώ από τις κατασκευές μας δεν έλειπε και ένα καράβι που θα μας βοηθήσει να ταξιδέψουμε σε εξωτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Οι καλοκαιρινές κατασκευές δεν είχαν τέλος αυτή την εβδομάδα, αφού τα παιδιά έμαθαν να ζωγραφίσουν βήμα βήμα ένα δελφίνι, κατασκεύασαν το δικό τους ενυδρείο, χρησιμοποιώντας χάρτινα πιάτα, τέμπερες και πετραδάκια, ενώ στη ζωγραφική σχεδίασαν και χρωμάτισαν με την τεχνική του πουαντιγισμού γιγάντιους ανανάδες. Ακόμη τα παιδιά έκοψαν, ψάρια, σαλάχια, μέδουσες, χταπόδια, το Νέμο και την Ντόρυ, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν όμορφο βυθό, ο οποίος διακοσμεί πλέον την τζαμαρία μας.

Η ελληνική μυθολογία ήταν ένα ακόμα θέμα με το οποίο ασχολήθηκαν αυτή την εβδομάδα τα παιδιά. Ταξίδεψαν λοιπόν στην αρχαία Ελλάδα, γνώρισαν τους θεούς του Ολύμπου, τη Μέδουσα, τον Δούρειο Ίππο, τους άθλους του Ηρακλή και τον Μινώταυρο. Όλα αυτά πάντα μέσα από βιωματικές δραστηριότητες με τα παιδιά να παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο, να φτιάχνουν τον Όλυμπο, αλλά και το λαβύρινθο με τον Μινώταυρο χρησιμοποιώντας αλατοζύμη.

Οι δραστηριότητές μας όμως χαρακτηρίζονται και από ποικιλομορφία. Έτσι στη ρομποτική τα παιδιά συνέθεσαν το δικό τους σπειρογράφο, τον οποίο προγραμμάτισαν να κινείται κυκλικά διαγράφοντας γεωμετρικά σχήματα, ενώ στο σκάκι γνώρισαν νέες τακτικές και κινήσεις με τη βοήθεια του εκπαιδευτή τους. Επιπλέον, οι προπονήσεις της ενόργανης ακροβατικής γυμναστικής και του καράτε συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς τα παιδιά ετοιμάζονται για τις επερχόμενες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών.

Η εβδομάδα μας έκλεισε με δραστηριότητες αφιερωμένες στη γιορτή του πατέρα που τόσο πολύ τον αγαπάμε. Τα παιδιά σήκωσαν τα μανίκια και έφτιαξαν περίτεχνες κάρτες διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων. Με χαρά και πολύ αγάπη, έκοψαν, κόλλησαν και χρωμάτισαν γραβάτες, μουστάκια, πουκάμισα και πολλά άλλα και τα ένωσαν με αποτέλεσμα να σχηματιστούν οι κάρτες τους. Ολοκλήρωσαν τις κατασκευές τους αφιερώνοντας στους μπαμπάδες από ένα όμορφο ποίημα, ενώ πλέον ανυπομονούν να τους δώσουν το όμορφο αυτό δώρο μαζί με μία μεγάλη αγκαλιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.