Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Η Θρακική Εστία Κιλκίς αναβάλλει την εκδήλωση "Μεσ' στης πόλης τα στενά"

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Πολλές φορές λέμε ''πάνω από όλα η υγεία'', τώρα όμως οφείλουμε και να το εννοούμε. Έπειτα από ανακοίνωση των κρατικών φορέων που σχετίζονται με ζητήματα υγείας και πρόληψης πήραμε την, πολύ δύσκολη για εμάς, απόφαση να αναβάλουμε την ερχόμενη εκδήλωση μας το Σάββατο 14/03/2020, "Μεσ' στης πόλης τα στενά"

Είναι μέτρα που ακολουθεί η κυβέρνηση για την προστασία όλων μας. Σεβόμαστε απόλυτα την παρούσα κατάσταση που αντιμετωπίζει η κοινωνία και η χώρα μας. Θα ενημερώσουμε -όσο το δυνατόν συντομότερα- για νέα ημέρα, ώρα και τοποθεσία. Να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εκείνους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την εκδήλωση της 14ης Μαρτίου και τους υποσχόμαστε πως θα επανέλθουμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

Μας τιμά το ενδιαφέρον σας για την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.