Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Πετυχημένη η εκδρομή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς, στο Βελιγράδι

Δελτίο τύπου Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
Ξεκινώντας την εκδρομή μας στο Βελιγράδι για την απόδραση της Καθαράς Δευτέρας, από 29/2 έως 2/3/2020, δεν περιμέναμε πως θα διανύσουμε περίπου 1.700 χλμ. Όμως, έχοντας στο πλευρό μας το τουριστικό Γραφείο «Παρίσης TOURS», τον οδηγό μας Παρίση Νικόλαο και το υπέροχο γκρουπ μας τα καταφέραμε. 

Φτάνοντας στην πρωτεύουσα της Σερβίας, ξεκινήσαμε από το φρούριο του Καλεμεγκντάν, επισκεφθήκαμε τον Άγιο Σάββα- τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο Ναό των Βαλκανίων, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Περπατήσαμε στον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα και δοκιμάσαμε τις υπέροχες γεύσεις της πόλης.

Στο δρόμο μας για τον επόμενο προορισμό, το Νόβισαντ με το εντυπωσιακό Φρούριο Petrovaradin, σταματήσαμε στην ιστορική πόλη μπαρόκ Σρέμσκι Κάρλοβτσι και γευτήκαμε το τοπικό κρασί, και συνεχίσαμε το ταξίδι στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, το Νις.

Η 3ήμερη εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και επιστρέψαμε γεμάτοι από χαρά και όμορφες αναμνήσεις.

Το Τοπικό Συμβούλιο Κιλκίς του Σώματος Οδηγισμού ευχαριστεί θερμά το τουριστικό γραφείο Παρίσης TOURS και όλους τους συμμετέχοντες και υποσχόμαστε στο μέλλον νέες αποδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.