Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Γιόρτασαν οι ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ του πρώην Δήμου Γαλλικού


Δελτίο τύπου ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ πρώην Δήμου Γαλλικού
Μια εκδήλωση με πολύ κόσμο άφθονο φαγητό ποτό μουσική και χορό πραγματοποιήθηκε από την ομάδα μπάσκετ του πρώην Δήμου Γαλλικού "ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ", το Σάββατο 15 Φεβρουάριου στην αίθουσα πέτρινο στο Καμπάνη Κιλκίς. 


Η εκδήλωση έγινε σε συνδυασμό για τα 10 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας της ομάδας με συνεχόμενη παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, στην εκδήλωση μας,τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Κυριακίδη Δημήτριο,τους αντιδημάρχους κ.Χατζηαποστόλου Ιωάννη και κ.Κυριακίδη Δημήτριο.Τον δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς κ. Ζώτο Κωνσταντίνο. Τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Καμπάνης κ. Φιλιππίδη Γιώργο και Νέας Σάντας Κ. Γαβρά Χριστόφορο.

Επίσης ευχαριστούμε ,τον απεσταλμένο του βουλευτή Κιλκίς Φραγγίδη Γιώργο, τον κ. Παπουλιδη Σταμάτη, τον πάτερ Ιωάννη της ενορίας του Καμπάνη.Τον πολιτιστικό σύλλογο Καμπάνη με την πρόεδρο του κ. Τριγώνη Μαρία και τα μέλη του.Τον σύλλογο γυναικών Καμπάνη με την πρόεδρο του κ. Φιλιππίδου Σιτσα και τα μέλη του.

Τον Αετό Κιλκίς με τον προπονητή του Καμψιάδη Χάρη και τον παράγοντα Παπαελευθεριάδη Δημήτρη.Το Πέτρινο και τον κ. Μεσίγκο Γιώργο για την άψογη φιλοξενία στην αίθουσα, την Γνώμη Κιλκίς και τον κ. Χαραλαμπιδη Κώστα για βιντεοκάλυψη της εκδήλωσης. 

Τέλος θερμές ευχαριστίες στους επιχειρηματίες της περιοχής μας για την γενναιόδωρη προσφορά των δώρων για τους λαχνούς μας. 

Μεγάλο μπράβο στους 2 αφανείς ψήστες μας που έκλεισαν 6ωρο για να γευτούν όλοι οι καλεσμένοι μας τις υπέροχες λιχουδιές μας,όπως και όλη την διοίκηση του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.