Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Αφού δεν έρχονται λαθροπαράνομοι από τα Σκόπια, εμείς γιατί έχουμε Frontex στο Κιλκίς;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Το τι «παραμύθι» και «παπά» τρώμε εμείς οι Κιλκισιώτες δε λέγεται. Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί» όλοι και ειδικά οι δικοί μας άνθρωποι της εξουσίας. Ο λόγος για τη μόνιμη και πολυάριθμη παρουσία ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Frontex στην πόλη μας για τη βοήθεια της στο μεταναστευτικό πρόβλημα. 

Όσοι περνάτε από γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, σίγουρα θα έχετε δει αρκετά περιπολικά κυρίως από Γερμανία αφού εκεί διαμένουν οι φίλοι μας Γερμανοί αστυνομικοί. Όσοι τώρα μεταβαίνετε και κινείστε μέσα στη χώρα των Σκοπίων, θα δείτε πως και εκεί υπάρχουν ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και πάλι της Frontex. 

Με μέτωπο παρακολούθησης προς την Ελλάδα! Εκεί έχει πάνοπλους Σέρβους αστυνομικούς αλλά και Ούγγρους! Γιατί άραγε γιατρέ μου τόσος πόνος Σέρβων και Ούγγρων στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα; Οέο; 

Το εύλογο ερώτημα τώρα είναι. Αφού όλοι οι λαθροπαράνομοι έρχονται στην Ελλάδα από νησιά και Έβρο και κανείς από Σκόπια, Βουλγαρία, τότε γιατί έχουν στηθεί στο Κιλκίς αλλά και τα Σκόπια τόσο ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ; Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; 

Μα για ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ , ώστε να μην προωθήσουμε «κακόμοιρους» πρόσφυγες, παράτυπους κτλ στην Ευρώπη! Το καταλάβατε κακόμοιροι Κιλκισιώτες τι παιχνίδι παίζουν όλοι αυτοί στην πλάτη μας, τις ζωές μας, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας; 

«ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, έκαναν το Κιλκίς χωρίς να καν ρωτήσουν τη δική μας γνώμη και άποψη. «ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» από εδώ κι από απέναντι, έτσι ώστε να μην κουνηθεί κανείς. 

Εδώ θα μείνουν οι αληθινοί πρόσφυγες, μα ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ κι αν μας αρέσει Κιλκισιώτες. Θα το καταπιούμε το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία γουλιά. Εσείς Ελληνάρες μακεδονομάχοι συνεχίστε να ασχολείστε με Σαββίδη, Μαρινάκη, Master Cherf και Greece Next Top Model.

Η πλάκα είναι πως τόσο οι αληθινοί πρόσφυγες όσο και οι λαθραίοι, θέλουν να την κάνουν όπως-όπως για Γερμανία και με το δίκιο τους. Τι να κάνουν εδώ σε αυτόν το καταραμένο τόπο; Εδώ θέλουμε να φύγουμε μέχρι κι εμείς… O απλός Κιλκισιώτικος λαός είναι μαζί τους και τους λέει: «Στο καλό και να μας γράφετε. Στο Βούπερταλ θα περάσετε καλύτερα». Και τι κάνουν οι πονηροί τεμέκ δημοκράτες (Έλληνες και Ευρωπαίοι της εξουσίας); 

ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ των προσφύγων, αλλά και των λαθραίων, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, έστω και στο πανάσχημο, μίζερο και κακόμοιρο Κιλκίς. Και τους κρατάνε όλους αυτούς με τον τσαμπουκά του ισχυρού μέσα στο σπίτι μας! Φανταστείτε που και να μην αγαπούσαν τους ξένους τι θα τους έκαναν. 

Στελέχη της OMNES έχουν αναφέρει πως σε ερωτήματα προς τους πρόσφυγες για το που θέλουν να πάνε, το μεγαλύτερο ποσοστό τους θέλει αν φύγει από την Ελλάδα. Μέχρι και η βουλευτής μας κ Αγαθοπούλου φαίνεται να την «πάτησε». 

Σε πρόσφατη γραπτή απάντησή της, σχετικά με παρεξήγηση που προέκυψε από δήλωσή της στις Μουριές, είπε αργότερα: «Πρέπει οι πρόσφυγες να κατανεμηθούν αναλογικά σε όλες τις χώρες της ΕΕ και να μοιραστούμε το βάρος της προσφυγιάς και των μεταναστευτικών ροών.» Σωστό εν μέρει αυτό που αναφέρατε κυρία Αγαθοπούλου, αλλά οι πράξεις των πολιτικών σας αντιπάλων άλλα δείχνουν… 

Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη δηλαδή και στη μέση οι Κιλκισιώτες με τους πρόσφυγες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.