Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Θ. Βαφειάδης: Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς επιδίδεται σε ένα ανούσιο παιχνίδι εντυπώσεων

Υπογράφει ο
Θόδωρος Βαφειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Σε σημείο «κόκκινου συναγερμού» για τον κορωνοϊό βρίσκεται και σήμερα ο νομός Κιλκίς, με πολύ ανησυχητικά στοιχεία. Συνεπώς σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο Δήμος Κιλκίς ,του οποίου η διοίκηση φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το γεγονός αυτό.

Σε μια περίοδο υγειονομικά επικίνδυνη για όλο τον πλανήτη και ενώ στην χώρα μας το ιικό φορτίο μετά τα μέτρα της Κυβέρνησης βαίνει μειούμενο αισθητά σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, στον Νομό Κιλκίς και συνεπώς στο Δήμο Κιλκίς κρατάμε την πανελλήνια πρωτιά πλην των μεγάλων αστικών κέντρων.

Σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο και προκειμένου να σωθούν ανθρώπινες ζωές η διοίκηση του Δήμου με κινητοποίηση της Πολιτικής Προστασίας που διαθέτει και που παραμένει αδρανής θα έπρεπε να προβεί άμεσα σε δυναμική ενημέρωση των πολιτών και παρεμβάσεις για την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, συνευρέσεων, συναθροίσεων στις πλατείες, καθώς και στην άμεση οργάνωση χιλιάδων τεστς για την ανίχνευση του κορωνοϊου στους δημότες και να προχωρούσε σε γενναία χρηματοδότηση του νοσοκομείου Κιλκίς πέραν της αρχικής.

Επίσης η συμπαράσταση και ενίσχυση των κλειστών μικρομεσαίων επιχειρήσεων έπρεπε να είναι μετρήσιμη μειώνοντας επιπλέον κάθε είδους δημοτικό τέλος που τις αφορά, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα περίπου 1000000 ευρώ που έλαβε από το κράτος για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Αντ’ αυτών η Δημοτική Αρχή Κιλκίς συνεχίζει να επιδίδεται σε ένα ανούσιο παιχνίδι εντυπώσεων, όπως π.χ. με την παραλαβή 500 κάδων απορριμμάτων, που αφορά σε προαποφασισμένη προμήθεια της προηγουμένης διοίκησης και αυτή «πετσοκομμένη» κατά 100,000 ευρώ που σημαίνει μερικές εκατοντάδες κάδους λιγότερους και βγαίνουν φωτογραφία κοιτάζοντάς τους με τέτοιο δέος όπως θα κοίταζε ένα παιδάκι έντεκα ετών, καθώς πρωτοαντικρύζει τον Παρθενώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.