Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Το 2020 φεύγει και παίρνει μαζί του το φόβο, την αγωνία και τον εγκλεισμό


Υπογράφει ο Ηλίας Ζάχαρης 
Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Γουμένισσας
Το 2021 ας είναι έτος χαράς, υγείας και προκοπής. Ας είναι έτος με επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις. Σχέσεις που είναι άρρηκτα συνδεμένες με το DNA του Έθνους μας.

Ας είναι έτος «Ελευθερίας» .

Γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό και λοιπό προσωπικό δώσατε μια άνιση μάχη και τα καταφέρατε. Χάρη σε εσάς νικήσαμε όλοι και κρατήσαμε το σύστημα υγείας όρθιο. Μπορεί να μην είμασταν νοσοκομείο αναφοράς αλλά είστε υγειονομικοί πρώτης γραμμής και όχι μόνο σας το αναγνωρίζω αλλά είμαι και περήφανος για εσάς. 

Με το πέρας της πανδημίας θα γίνει εκτενής αναφορά στο ρόλο που έπαιξε το ΓΝ –ΚΥ Γουμένισσας. Η υγειονομική καθημερινότητα που βιώσαμε ήταν πρωτόγνωρη και για μένα αλλά πίστεψα σε εσάς και δικαιώθηκα. 

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι εγκάρδιο και ειλικρινές, άλλωστε αφού δεν κοστίζει τότε γιατί να μην το πει κανείς, εφόσον το αισθάνεται πραγματικά. Αυτό το μικρό αναμνηστικό δώρο θα θυμίζει στους ανθρώπους σας, στα παιδιά και στα εγγόνια σας την προσφορά σας το δύσκολο έτος που πέρασε.

Σας ευχαριστούμε.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.