Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Προκλητική η νέα ηγεσία της Τουρκίας: Θα κάνουμε τις Δίδυμες Αποθήκες του Κιλκίς Ισλαμικό Πολιτιστικό Κέντρο

Κιλκίς 2.023 μ.Χ  - Προκλητική η νέα ηγεσία της Τουρκίας
-- Θα κάνουμε τις Δίδυμες Αποθήκες του Κιλκίς Ισλαμικό Πολιτιστικό Κέντρο 
-- Απαιτούν οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας σε Πικρολίμνη-Δοιράνη 
-- Ζητούν το Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο για την εξορία αντιφρονούντων του ΚΚ Τουρκίας
Του ανταποκριτή μας στο Κιλκίς: Μπάι Μπάι Ερντογάν 
Διανύουμε το έτος 2.023 μΧ, μια χρονιά ορόσημο στα παγκόσμια γεγονότα. Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα, ο Κιλκισιακός ανέβηκε Γ΄ Ερασιτεχνική, παραδόθηκαν επιτέλους μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και κοροϊδίας τα 10 χιλιόμετρα Σάντας-Ασσήρου, ενώ οι πολεμικές συγκρούσεις σε πολλά μέρη του κόσμου είναι ρουτίνα. 


Οι ξένες πολυεθνικές εταιρείες ήδη αντλούν φυσικό αέριο και πετρέλαιο στο Αιγαίο για δικό τους όφελος βεβαίως-βεβαίως, που έλεγε και ο λυκειάρχης στο «Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» με τη Βουγιουκλάκη.

Μετά τη μικρή σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας στη Χίο και τη Σάμο το 2021 μΧ, μπήκαν οι ξένοι στη μέση να μας «χωρίσουν» και ξέχασαν να φύγουν… Και αφού ήρθαν για το καλό μας ας εκμεταλλευτούν τον υπόγειο πλούτο μας…

Δυστυχώς για την Ελλάδα ο φίλος μας ο Νταγίπ «Φινίτο λα μούσικα πασάτο λα φέστα» που έλεγε κι ο Καζαντζίδης. Μετά την πτώση του πρώην προέδρου της Τουρκίας Νταγίπ Ερντογάν και την άνοδο των Κεμαλικών, η Τουρκική πολιτική είναι απόλυτα φιλοπολεμική και επεκτατική.

Ο καημένος ο Ερντογάν επεδίωκε να μας τα πάρει όλα με ψυχολογικό πόλεμο και χωρίς τουφεκιές. Κρίμα που χάθηκε από την πιάτσα ο κακομοίρης. Αυτοί τώρα όμως οι Κεμαλικοί, είναι σαν «κακιές πεθερές»… Θέλουν πόλεμο και το εννοούν.

Οι Τούρκοι λοιπόν εκτός από το μισό Αιγαίο και τη Θεσσαλονίκη (δεν θέλουν Δενδροπόταμο, Κορδελιό, Εύοσμο γιατί έχει πολλούς Παοκτζήδες) θέτουν επιπλέον και θέματα αξιοποίησης του Κιλκισώτικου πλούτου!

Ήδη δηλώνουν με θράσος πως : “Θα κάνουμε τις Δίδυμες Αποθήκες Ισλαμικό Πολιτιστικό Κέντρο!” Και συνεχίζουν: “ Εσείς οι Κιλκισιώτες είστε αχάριστοι! Αντί να λέτε ευχαριστώ που θα σας το αξιοποιήσουμε, αντί να προβληματίζεστε που είστε άχρηστοι και ανίκανοι, μας τη λέτε και από πάνω! Τόσα χρόνια γιατί δεν κάνατε τίποτα βρε γκιαούρηδες; Πως θα υποδεχτούμε του χιλιάδες μουσουλμάνους που θα ζουν στο Κιλκίς σε λίγα χρόνια;»

Οι Τούρκοι επιπλέον θέτουν θέματα:

Απαιτούν οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας σε Πικρολίμνη-Δοιράνη. Ήδη έχει ξεκινήσει εμφύλιος πόλεμος μεταξύ Ξυλοκερατιάς και Μικροκάμπου και Δροσάτου-Μουριών για το ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Τα τρακτέρ πήραν μπρος και είναι επιφυλακή.

Ζητούν το Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο ως χώρο για την εξορία αντιφρονούντων του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας. Το επιχείρημα των Τούρκων είναι πως και εκεί οι Κιλκισιώτες αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά ΑΧΡΗΣΤΟΙ… Είχαν έναν "θησαυρό" και τον άφησαν να ρημάξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.