Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (27/7/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς 
Ολοένα και περισσότερα βρέφη
Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουν οι εκπαιδευτές του Αλέξανδρου Κιλκίς να αυξάνονται τα μέλη στο Baby Swimming. Μια πρωτοποριακή γυμναστική για τα βρέφη μέσα στο νερό, με ευεργετικές ιδιότητες, και τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά να νιώθουν ασφάλεια για το υγρό στοιχείο.

Τελευταία εβδομάδα Τεχνικής
Οι προπονήσεις των Θερινών Τμημάτων Τεχνικής ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Σύγχρονες προπονητικές μονάδες που δίνουν την δυνατότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να βελτιώσουν πέραν της τεχνικής τους, και άλλα στοιχεία στο ποδοσφαιρικό τους παιχνίδι.

Δεκάδες παιδιά παρακολούθησαν όλον αυτόν τον μήνα το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες των κ.κ. Μούρου και Ιασωνίδη.

«Παπάκια» και «Δελφίνια» σε δράση
Οι μέρες περνούν και τα παιδιά που απαρτίζουν τα τμήματα της κολυμβητικής ακαδημίας του Αλέξανδρο Κιλκίς δείχνουν την βελτίωση αλλά και την αφοσίωσή τους στην εκπαίδευση που τους παρέχετε από τους προπονητές της Ακαδημίας.

«Ξεκίνημα» από την μικρή πισίνα γα τα «Παπάκια», τα οποία κάνουν σε αυτή τα πρώτα τους βήματα, και εν συνεχεία μεταπηδούν στην μεγάλη πισίνα και τα «Δελφίνια» για να αφομοιώσουν τα στυλ και των τεσσάρων ειδών κολύμβησης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε
Παιδικές φωνούλες, χαμόγελα στα προσωπάκια και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης για τα μικρά παιδιά στον Παιδότοπο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Καθημερινά από τις πέντε το απόγευμα έως αργά το βράδυ, τα παιδιά μπορούν να επισκέπτονται το Αθλητικό Κέντρο, και να παίζουν στο φουσκωτό, στην Παιδική Χαρά, αλλά και στην πίστα με τα αυτοκίνητα.

Γενέθλια σε πισίνα και Παιδότοπο
Αγόρια και κορίτσια ελάτε και γιορτάστε την μέρα των γενεθλίων σας στον Αλέξανδρο Κιλκίς. Ο Παιδότοπος και η πισίνα σας περιμένουν να περάσετε μια αξέχαστη μέρα με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους σας.

Άκρως προσιτές τιμές με ένα εξαίσιο μπουφέ της αρεσκείας σας, και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Κλείστε το δικό σας πάρτυ 23410 70313 ή απευθυνθείται στην γραμματεία του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.