Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Συνεχίζονται, με αμείωτο ενδιαφέρον, οι εγγραφές στο Kέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών - ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Σε καθημερινή βάση, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα αιτήματα σας και να σας εξυπηρετήσουμε, ολοκληρώνοντας την εγγραφή του δικού σας παιδιού, στην μεγάλη οικογένεια του ΑΘΛΟΥ που φέτος επεκτείνεται.

Πέρα από τις γνωστές εγκαταστάσεις μας, σε τέσσερα σημεία της πόλης του Κιλκίς, την φετινή χρονιά, προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους, δύο ακόμη χώρους – κέντρα ΚΔΑΠ, σε Χέρσο και Θεσσαλονίκη (περιοχή Σταυρούπολης – οδός: Αμύντα 25 κοντά στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία).

Δημιουργούμε έτσι ένα δίκτυο δομών, κάνοντας δύο νέα βήματα και εκτός του Κιλκίς, προκειμένου να ανταποκριθούμε, σε όσο το δυνατόν περισσότερα αιτήματα σας και ευχαριστούμε για την επιλογή σας να απευθυνθείτε σε εμάς, στον ΑΘΛΟ.

Δεκαπέντε (15) χρόνια τώρα εσείς μας στηρίζετε και εμείς προσφέρουμε για τα παιδιά σας ασφαλείς, πιστοποιημένες και μοναδικές εγκαταστάσεις. Χώρους ιδανικούς, κατάλληλους, για την εκπλήρωση των σκοπών των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης.

Με την έμπειρη ομάδα του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού μας, περιμένουμε να αναλάβουμε υπεύθυνα την διαπαιδαγώγιση και την παροχή χρήσιμων γνώσεων για το παιδί σας, συνδυάζοντας την ΜΑΘΗΣΗ με το ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Αλλωστε το μήνυμα μας, και ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ και ΠΑΙΖΟΥΜΕ, μας έχει καταστήσει, όλα αυτά τα χρόνια, από τους πρωτοπόρους στον τομέα λειτουργίας των ΚΔΑΠ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ: Ενισχυτική διδασκαλία, Δημιουργική γραφή, Φιλαναγνωσία, Παραμύθι (δραματοποιημένη αφήγηση), Ψυχοπαιδαγωγική ενίσχυση μαθητών και αθλητών, Ξένες γλώσσες,

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ: Εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, Προγραμματισμός, Ρομποτική, Σκάκι-Σκρατς,

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ: Χειροτεχνία & Ζωγραφική, Κατασκευές & Κεραμική με πηλό, γύψο και άλλα υλικά, Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες (ζωγραφική σε γυαλί, ξύλο, τζιν κ.α), Κοπτική & Ραπτική, Δημιουργία ενδυμάτων & πατρόν,

ΜΟΥΣΙΚΕΣ: Φωνητική – χορωδία, Μουσική προπαιδεία,

ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ: Μοντέρνος χορός – Μπαλέτο – Ζumba – Latin – Salsa – Hip Hop – Παραδοσιακοί ελληνικοί χοροί – ΠΟΝΤΙΑΚΑ

ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ: Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική,

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ: Taekwondo (Tαεκβοντο), Kick Boxing, MMA – Πάλη – Muay Thai – Πυγμαχία, Ποδηλασία, Κολύμβηση, Στίβος, Ποδόσφαιρο (στο τμήμα που διατηρούμε στον Αθλο για το πιο δημοφιλές σπορ στον κόσμο, έχουμε άριστη συνεργασία με την Αναγέννηση Πλαγιάς, που φέτος θα εκπροσωπήσει το νομό Κιλκίς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας).

ΑΜΕΣΑ επικοινωνήστε μαζί μας και μην αφήνετε το χρόνο να περνάει. Σας περιμένουμε, να σας εξυπηρετήσουμε και να υποδεχθούμε, στη μεγάλη οικογένεια του ΑΘΛΟΥ, και το δικό σας παιδί.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:23410 76305, 23410 76465, 23410 76416 / κιν.:6942 409 447, 6937 303974.

Ταχυδρομική Δ/νση: 21ης Ιoυνίου 43, Τ.Κ.: 611 00 Κιλκίς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.